Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Καιρός: Που θα πέσει η θερμοκρασία κάτω από το μηδέν

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Πέμπτη (24.11.2016). Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη – Καιρός: στη δυτική Μακεδονία γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: στη δυτική Μακεδονία από -02 έως 14 και στις υπόλοιπες περιοχές από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος – Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: στην Ήπειρο από -01 έως 16 και στις υπόλοιπες περιοχές από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος – Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και αρκετή ηλιοφάνεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και στη Θεσσαλία ομίχλη κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη – Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα – Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική – Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια του νομού τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη – Καιρός: λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο Παρασκευή 25-11-2016: στα δυτικά νεφώσεις και βαθμιαία τοπικές βροχές, ενώ από το απόγευμα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βορειότερα τμήματα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που σταδιακά από τα δυτικά θα αυξηθούν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα ανατολικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Άνεμοι: στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα πελάγη μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δίκη Πισπιρίγκου: Ισόβια κάθειρξη για για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ισόβια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη τιμωρία της δικαιοσύνης για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία...

Ένοχος και για βιασμό ο Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Η απόφαση του δικαστηρίου οδήγησε στην κατάρρευση της εισαγγελικής πρότασης για τους βιασμούς της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με την απόφαση κρίθηκε ένοχος...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Σαν σήμερα το 1896 ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος Σπύρος Λούης αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης 29 Μαρτίου 2024

Απρίλιος στις παραλίες: Με θερμοκρασίες 12 βαθμούς πάνω από το κανονικό ξεκινάει ο μήνας

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή του στο Χ, ο καιρός κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να διακρίνεται από θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού, φτάνοντας...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β’ καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 1823: Συνέρχεται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο, η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Μάρκου...

Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι και σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες να παραμένουν μέχρι και την Τρίτη, ενώ έντονη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα...

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και άνεμοι έως 8 μποφόρ

Καιρός με πιθανότητα τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων νωρίς το πρωί στην Χαλκιδική, στις...

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, ...

Καιρός: Συννεφιασμένη… Κυριακή με τοπικές βροχές και καταιγίδες

Συννεφιασμένος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αναμένεται να...