Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
23 C
Athens

Κηρύχθηκε ο βρώμικος πόλεμος κατά της ΝΔ

«Κι εγώ θέλω να φύγει η κυβέρνηση, η οποία έχει εκλεγεί δύο φορές και είναι αριστερή. Δεν στηρίζω, επειδή δεν ανήκα ποτέ στον αριστερό χώρο.

Ανήκω στην κεντροδεξιά παράταξη, που εξέφραζε πάρα πολλά χρόνια η Νέα Δημοκρατία, όπως την ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», δήλωσε, σε σημερινή του συνέντευξη, στον Alpha 989 ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «η ΝΔ με την σημερινή της ηγεσία αφαιρεί η ίδια από τον εαυτό της».

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος συμμετέχει σε νέα πολιτική κίνηση με την Κατερίνα Παπακώστα και τον Νίκο Καραχάλιο, μιλώντας για τη σημερινή εικόνα της ΝΔ δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η παράταξη όπως έχει εξελιχθεί σήμερα, έχει διολισθήσει μακριά από τις αρχές, τις αξίες, την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έχει διολισθήσει πολύ προς τα δεξιά για την δική μου αντίληψη, με φιλελεύθερη αντίληψη της πολιτικής και παντελή περιφρόνηση προς τις ανάγκες της κοινωνίας και τις κοινωνικές ευαισθησίες, που πάντα η ΝΔ υπηρετούσε».

Αναφερόμενος στην πολιτική κίνηση στην οποία συμμετέχει υπογράμμισε: «Είμαστε μία πολιτική κίνηση, που είναι διέξοδος προς όλους εκείνους που ανήκουν στην κεντροδεξιά παράταξη αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες που θέλουν να φύγει αυτή η κυβέρνηση αλλά δεν επιθυμούν να πάνε στην Νέα Δημοκρατία. Δεν είμαστε κίνημα διαμαρτυρίας αλλά κίνηση που προσφέρει με συμβουλές, ιδέες, προτάσεις, θέσεις, στην προσπάθεια για να βγει η χώρα θετικά από τον φαύλο κύκλο της κρίσης και να πάει μπροστά χωρίς να αφήνει ανθρώπους πίσω διότι αυτός ο κίνδυνος υπάρχει τώρα. Είμαστε παλιά και δοκιμασμένα στελέχη και οι τρεις. Τιμούμε τον Κώστα Καραμανλή αλλά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη αλλά ο καθένας έχει άλλους ρόλους, άλλες διαδρομές και κάνει και άλλες επιλογές». Τέλος, υποστήριξε ότι η κίνηση στην οποία συμμετέχει «βρίσκεται στην διαμόρφωση της πλατφόρμας μας» και ξεκαθάρισε ότι πρόθεση είναι «να μετάσχουμε στις επόμενες εκλογές».

Αυτά είπε ο Αντώναρος -σύμφωνα με το ΑΠΕ- γνωστός κι ως… κύριος ουδέν σχόλιο καθώς δεν απαντούσε σε τίποτα όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Καραμανλή.

Βέβαια στην προκειμένη ήταν λαλίστατος, κι όσοι δεν το αντιληφθήκατε, κήρυξε κι επισήμως τον βρώμικο πόλεμο κατά της ΝΔ, τον οποίο αποκαλύψαμε, μεταξύ άλλων, στο άρθρο μας όπου αιτιολογούσαμε την αναγκαιότητα στήριξης του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρά τις διαφωνίες μας, για να απαλλαγεί ο τόπος από την λαίλαπα της αριστεράς.

Όπως είχαμε γράψει, για να πλαγιοκοπηθεί η ΝΔ ώστε να μην καταστεί πολιτικά κυρίαρχη, θα δημιουργηθεί ένα δεξιό κόμμα.

Είχαμε πει επίσης, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα αυτό αναμένεται να… εγκαινιαστεί πιθανότατα το φθινόπωρο εν μέσω ΔΕΘ.

Προς θεού, δεν λέμε ότι το κόμμα αυτό είναι του Αντώναρου.

Άλλωστε, όπως έχουμε αποκαλύψει σε άλλο κομμάτι, το δεξιό κόμμα στο οποίο αναφερόμαστε θα είναι ένα συνονθύλευμα δυσαρεστημένων… δεξιών που θα ενωθούν κάτω από την ίδια στέγη για να πολιορκήσουν τη ΝΔ.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι στο κόμμα των «δεξιών επαναστατών» θα περιλαμβάνεται και το νεόκοπο κόμμα του Αντώναρου.

Διότι πρέπει να είναι κάνεις κουτός για να πιστεύει ότι ο Αντώναρος έχει πιθανότητες να εισέλθει στη Βουλή. Ούτε την ψήφο του με μεγεθυντικό φακό δεν θα βρίσκει.

Πιθανότατα, έχει αναλάβει τον ρόλο του λαγού του όλου εγχειρήματος και δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα του βρώμικου πολέμου κατά της παράταξης.

Να είστε σίγουροι ότι μετά από τον γίγαντα της πολιτικής Βαγγέλη, ο οποίος την φυσάει και δεν κρυώνει την διαγραφή που του επιφύλασσε ο Μητσοτάκης, θα ακολουθήσουν κι άλλοι δυσαρεστημένοι δεξιούληδες νεοκομματάρχες.

Και σιγά σιγά, αφού θα έχουν σκάψει τον λάκκο της ΝΔ όσο αυτοί νομίζουν, θα επιχειρήσουν να της δώσουν το τελικό χτύπημα δια της ανίερης συμμαχίας τους.

Όμως, ο λαός της παράταξης τους έχει πάρει χαμπάρι και το μόνο που θα πετύχουν είναι να αυξήσουν κι όχι να μειώσουν τα ποσοστά της.

Ωστόσο, αυτός ο κεντροδεξιός αχταρμάς θα πρέπει να χτυπηθεί αλύπητα και να συντριβεί εν τη γενέσει του, διότι όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, η παράταξη έχει αρκετούς ευκολόπιστους που παρασύρονται από τα… πραξικοπήματα. Όπως αυτό του 12’ που στέρησε την αυτοδυναμία στον Σαμαρά, καθώς κι αυτό του 15’ που του στέρησε τη νίκη.

Είναι χρέος των νεοδημοκρατών αλλά και των εν δυνάμει ψηφοφόρων του κόμματος να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων τους εχθρούς της παράταξης.

Και κάτι ακόμα. Ο Καραμανλής τί έχει να πει για την παντιέρα κατά της ΝΔ που ύψωσε ο Αντώναρος μαζί με άλλους ακραιφνείς Καραμανλικούς; Θα τους καταδικάσει ή θα προτιμήσει την αφωνία;

Ίδωμεν.

Θα επανέλθουμε…

antinews

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ο Κασελλάκης στην Πάρο με το σκάφος του – Χλιδάτη προεκλογική εκστρατεία

Νέα ήθη στην πολιτική με τον αριστερό Στέφανο Κασσελάκη να φτάνει πριν από λίγο στο νησί της Πάρου με το σκάφος του. Ο πρόεδρος του...

ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτογκόλ” με το …βάπτισμα

Εσωκομματική συζήτηση προέκυψε από τις δηλώσεις Κασσελάκη για το βάπτισμα του –όταν ανέφερε πως σχηματίστηκε σταυρός από το λάδι– και την κριτική που του...

Άλλαξε άποψη ο Γκλέτσος για τον Κασσελάκη: Απογοήτευση το παιδί

Άλλαξε εντελώς την άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως προκύπτει τόσο από ανάρτησή του στο Facebook όσο και από απαντήσεις...

Οι Σαμαρικοί δίνουν γραμμή για δισταυρία Μπελέρη και Μουρούτη

Πληροφορίες ότι ο μηχανισμός του Αντώνη Σαμαρά σε όλη την Ελλάδα έχει αρχίσει να κινητοποιείται υπέρ της δισταυρίας Μπελέρη – Μουρούτη φτάνουν προς όλες τις πλευρές του πολιτικού ρεπορτάζ. Οι...

H επιβλητική μεζονέτα 250 τ.μ. του Κασσελάκη (βίντεο)

Το νέο σπίτι που αγόρασε στο Κολωνάκι άνοιξε στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο ο Στέφανος Κασσελάκης. Λίγο πριν την ζωντανή συνέντευξη στο LiveNews,...

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος… πυροβόλησε προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και λίγες ώρες πριν τον πρώτο γύρο...

Ωστόσο το όνομά του… βρισκόταν κανονικά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αττικής. Ο πρώην υπουργός Εργασίας είχε προβεί σε μία… αδιανόητη δήλωση...

Πόσους αστυνομικούς έχει ο Νατσιός για να λέει το Πάτερ Ημών με ασφάλεια;

Το κακό έχει παραγίνει με τους αστυνομικούς που κάνουν τους Μπάτλερ σε πολιτικά κόμματα και αρχηγούς αντί να βρίσκονται σε αστυνομικά τμήματα και στη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Αν κλείσουν τα στενά του Ορμούζ ποιος θα πληρώσει τη νύφη;

Αν σε ένα πόλεμο κλίσουν τα στενά του Ορμούζ στον περσικό κόλπο, η διεθνής...

Πόλεμος στη Γάζα: Οι συνομιλίες για επίτευξη συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός παραμένουν ασταθείς

Οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας που θα επιβάλει κατάπαυση του πυρός στην Γάζα...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 12 Απριλίου η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1877 η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και φθάνει ένα...

15ο Συνέδριο ΝΔ: Αυλαία με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη – «Ισχυρή εντολή και στις ευρωεκλογές»

Ισχυρή εντολή αναμένεται να ζητήσει εκ νέου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη σημερινή (07/04)...