Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.6 C
Athens

Κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος για 24 ώρες

Κλειστή θα παραμείνει η λεωφόρος Ποσειδώνος για 24 ώρες και συγκεκριμένα από τις 10 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι τις 10 το βράδυ του Σαββάτου, λόγω των εργασιών για την τοποθέτηση της πεζογέφυρας στο ύψος της Καλαμακίου.

Σύμφωνα με την Τροχαία θα εφαρμοστεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, περιοχής Δήμου Αλίμου, στο τμήμα από το ύψος της συμβολής της με την Λ. Αμφιθέας έως το ύψος της συμβολής της με τον ανισόπεδο κόμβο της  Λ. Αλίμου.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

– ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ:

· Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.

· Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Πειραιά/ Φάληρο: Λ. Αμφιθέας – Ταξιαρχών – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Ιωνίας – Γεωργίου Παπανδρέου – Αγ. Δημητρίου – Επτανήσου – Λ. Αλίμου.

· Μέσω Λ. Αμφιθέας (όλα τα οχήματα): Αγ. Βαρβάρας – Δαιδάλου – Λ. Καλαμακίου – Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.

· Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα): Θεομήτορος – Λ. Κυθηρίων – Λ. Αλίμου.

– ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ:

· Για Ι.Χ.Ε. κ.λπ. οχήματα (πλην βαρέων οχημάτων) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου – Λ. Κυθηρίων – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.

· Για βαρέα οχήματα (λεωφορεία, φορτηγά κ.λπ.) κινούμενα από Γλυφάδα: Λ. Αλίμου – Βαλλιάνου – Καρναβία – Αγ. Δημητρίου – Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Ιωνίας – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας .

· Μέσω Λ. Αλίμου (όλα τα οχήματα) : Λ. Κυθηρίων – Θεομήτορος – Λ. Καλαμακίου – Αργολίδος – Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.

· Μέσω Λ. Καλαμακίου (όλα τα οχήματα) : Αγ. Βαρβάρας – Λ. Αμφιθέας.

 ΤΟΠΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ:

Για την εκτροπή της τοπικής κυκλοφορίας και της πρόσβασης των κατοίκων θα χρησιμοποιηθούν οι οδοί:

– Κανάρη,

– Αριστοτέλους και,

– Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

· Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από τρεις (3) σε μία (1) της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Γλυφάδα), στο ύψος της Λ. Αμφιθέας, και στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος της Λ. Αλίμου, σε μήκος 200μ. πριν από την εκτροπή της κυκλοφορίας.

· Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά) έως τα 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και τη συμβολή με την Λ. Αλίμου(ρεύμα προς Πειραιά).

· Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).

· Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της 400μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Αμφιθέας (ρεύμα προς Γλυφάδα) και στη συμβολή με την Λ. Αλίμου (ρεύμα προς Πειραιά).

· Σταδιακός περιορισμός του αριθμού των λωρίδων κυκλοφορίας από δύο (2) σε μία (1) της Λ. Αμφιθέας στο ρεύμα προς Λ. Ποσειδώνος σε μήκος 70μ. πριν την εκτροπή.

· Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 30χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.

· Απαγόρευση του προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Αμφιθέας και στο τμήμα της 200μ. πριν τη συμβολή με την Λ. Ποσειδώνος.

· Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων επί της οδού Θεομήτορος, στο ύψος των κόμβων Αγ. Δημητρίου και Λ. Ιωνίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.  Στο πλαίσιο της...
Το έθιμο της λαγάνας

Το έθιμο της λαγάνας

Το παραδοσιακό έθιμο της λαγάνας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νηστίσιμο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας... Με αφορμή λοιπόν αυτή την ιδιαίτερη μέρα ας γνωρίσουμε αναλυτικότε­ρα την...

Βέροια: Νεκρή 25χρονη σε τροχαίο

Την τελευταία της πνοή άφησε μία 25χρονη σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας στην Ημαθία. Το τροχαίο σημειώθηκε στο 8ο χιλιόμετρο...
Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το Καρναβάλι

Πάτρα: Σαρωτικοί έλεγχοι λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων – Δεκάδες συλλήψεις ατόμων κυρίως για ναρκωτικές ουσίες...

Σε 88 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία κατά την διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στην Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς, με σκοπό την αποτροπή κλοπών,...

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Καλά «Κούλουμα» και καλή Σαρακοστή!

Η φωτογραφία της ημέρας

Πάμε να πετάξουμε χαρταετό, καλή Καθαρά Δευτέρα! 18 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 18 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1821: Οι Πετμεζαίοι επιτίθενται κατά των ανδρών του Τούρκου Διοικητή των Καλαβρύτων Αρναούτογλου...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 13 Οκτωβρίου αρχίζουν τα έργα εξωραϊσμού του Πεδίου του Άρεως

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1934.... Αρχίζουν τα έργα εξωραϊσμού του Πεδίου του Άρεως με την κατεδάφιση...

Θεσσαλία: Αποκατάσταση και ενίσχυση των αναχωμάτων σε 74 σημεία ενόψει της νέας κακοκαιρίας

Σε 74 σημεία επιχειρούν τα μηχανήματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για τον καθαρισμό ποταμών και...

Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας: Προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας από 7 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών θα πραγματοποιηθεί προσωρινός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών...

Φωτιές: Που βρίσκονται τα έργα και οι διαγωνισμοί για πυροσβεστικά, Super Puma και καθαρισμοί δασών

Στα σκαριά βρίσκονται τουλάχιστον 10 έργα για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας και τα...