Κλέλια Ρένεση: Εξηγεί γιατί είπε το «Ναι» στη Μουρμούρα (Βίντεο)

107
Κλέλια Ρένεση: Εξηγεί γιατί είπε το «Ναι» στη Μουρμούρα

Η σχέση της με τον Μανού Τσάο την οδήγησε στο εξωτερικό. Μαζί του ταξίδευε σε διάφορες χώρες του κόσμου, είτε επρόκειτο για κάποιο live του είτε για κάποιο ταξίδι απ΄αυτά που κάνει ο Μανού Τσάο για να πάρει έμπνευση. Η Κλέλια Ρένεση δεν πίστευε ότι θα επανέλθει στα τηλεοπτικά δρώμενα, τουλάχιστον όχι φέτος. Μέχρι που ήρθε η πρόταση για τη Μουρμούρα.

Το δέλεαρ της συμμετοχής σε μια τόσο πετυχημένη σειρά ήταν μεγάλο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε. Και πάλι, αν δεν την έπειθε ο ρόλος δεν θα έμπαινε στον κόπο να αναβάλλει τα επαγγελματικά της σχέδια.

Όταν πήγε στο ραντεβού με την ομάδα που γράφει τα σενάρια για τη Μουρμούρα, η Κλέλια Ρένεση εξηγεί στην Ελένη Μενεγάκη ότι ευχόταν μέσα της να μην της αρέσει ο ρόλος για να μη χρειαστεί να μπει σε διαδικασία σκέψης και απόφασης. Ο ρόλος αποδείχτηκε ελκυστικός για εκείνη και είπε το Ναι.

Διαβάστε επίσης:  Νίκος Ψαρράς- Aποκαλύπτει πώς πήρε τον ρόλο και μπαίνει στο Διαφάνι

«Εγώ επί της ουσίας δεν έμενα στο εξωτερικό. Εγώ μετακινούμουν, πήγαινα από δω κι από κει, γύριζα τον κόσμο. Μπορούσα να δουλεύω εξ αποστάσεως. Έκανα τα πράγματα που ήθελα και ήμουν ήσυχη. Ο λόγος που καψουρεύτηκα την Καίτη είναι ο εξής. Γύρω στη μέση του καλοκαιριού, ενώ έχω κάνει τα πλάνα μου για φέτος, σκάει αυτό το τηλέφωνο. Πηγαίνοντας στο ραντεβού λέω «να μην είναι κάτι που να μου αρέσει». Δεν υπήρχε γραμμένος ρόλος τότε. Υπήρχε μια περίληψη ρόλου. Μια ιδέα ενός χαρακτήρα.

Μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα. Ήταν μια πάρα πολύ καλή συγκυρία για μένα, συγκέντρωσης κι επαναπροσδιορισμού. Ήθελα να αποκτήσω ξανά μια βάση στην Αθήνα. Μου φάνηκε εξαιρετικός ο ρόλος και εξαιρετική η συνθήκη που θα έκανα τον ρόλο. Είχα εμπιστοσύνη στον Βλαδίμηρο και στην ομάδα της Μουρμούρας. Αισθάνθηκα πάρα πολύ καλά. Και με έναν τέτοιο ρόλο, μια τέτοια γυναίκα… Τη γουστάρω πάρα πολύ».