Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Κολωνός: Η ΕΛ.ΑΣ. αδειάζει την μητέρα “Είπαμε στη μητέρα να ξεκόψει από τον Μίχο και έκανε το αντίθετο”

Νέα στοιχεία για τη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια έρχονται στο φως της δημοσιότητας, επιβαρύνοντας τη θέση της κατηγορούμενης η οποία πλέον βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την ομόφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκισή της.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που έκριναν την προσωρινή κράτηση της 37χρονης ήταν, μεταξύ άλλων, τα τέσσερα επίμαχα εμβάσματα με ποσά των 20 και 25 ευρώ που βρέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό της καθώς και ένα μήνυμα της 12χρονης προς τον 53χρονο παιδεραστή Ηλία Μίχο, που σύμφωνα με πληροφορίες έγραφε: «Τα λεφτά στη μάνα μου».

Επίσης, ένα ακόμα sms της 12χρονης προς τη μητέρα της στα τέλη του Αυγούστου που έλεγε «μου έδωσε 50 ευρώ» και φέρεται να συνδέεται με την περίοδο που το παιδί συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο παιδεραστή Ιωάννη Σοφιανίδη.

Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε στην απολογία της ότι το συγκεκριμένο γραπτό μήνυμα στο κινητό δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας, αλλά με οικογενειακά θέματα.

Η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει τη μητέρα

Κι ενώ η μητέρα της ανήλικης, τόσο από δηλώσεις όσο και την κατάθεσή της, καταφέρεται κατά των αξιωματικών του Αστυνομικού Τμήματος Κολωνού, όπου και έγινε η καταγγελία για τη 12χρονη, η ΕΛ.ΑΣ έρχεται να διαψεύσει τις θέσεις της.

Σύμφωνα με «διαρροές» του τμήματος Ανηλίκων, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η 37χρονη έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει ότι τής είπε να πράξει η Αστυνομία.

Οπως αναφέρουν πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ, ουδέποτε δόθηκε η εντολή η μητέρα να προχωρήσει σε χρηματικές συναλλαγές με τον Ηλία Μίχο, αλλά ούτε και να έχει μαζί του τηλεφωνικές ή άλλους είδους επαφές.

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο» αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και συμπλήρωσαν: «Οταν υπάρχει εγκληματική πράξη με δύο διαφορετικές πλευρές, προσπαθούμε να αποκόψουμε τη μία από την άλλη και αυτό ζητήσαμε από την οικογένεια, να ξεκόψει από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου».

Οι ενέργειες της μητέρας, ωστόσο, ήταν να ζητάει χρήματα για την ανήλικη κόρη της τόσο από τον Μίχο όσο και από τη σύζυγό του, κάτι που -όπως είπε στην κατάθεσή της- «…έγινε καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας» και ότι οι αστυνομικοί τής είπαν να διατηρεί επαφή με τον Μίχο μέχρι να φτάσουν στη σύλληψή του.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η μητέρα του νεαρού κοριτσιού εκβίαζε τον Ηλία Μίχο να της δώσει περισσότερα χρήματα, προκειμένου να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία, με νέο SMS να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η μητέρα του κοριτσιού φαίνεται να είχε εισπράξει 300 ευρώ και να ζήτησε άλλα 150.

«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω. Πολύ φτηνά. Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Αν δεν τα έχεις ως τις 6, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και τον (κενό) που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου» φέρεται να έγραφε στο SMS προς τον Μίχο η μητέρα της 12χρονης.

Η 37χρονη, στην απολογία της, υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τους σκοτεινούς δρόμους που είχε οδηγήσει την κόρη της ο Ηλίας Μίχος. Τον χαρακτήρισε «καλοσυνάτο άνθρωπο», που κερνούσε τα παιδιά της παγωτά και πορτοκαλάδες και έδινε χαρτζιλίκι στη 12χρονη, όταν τον βοηθούσε σε καμιά ελαφριά δουλειά στο κατάστημα mini market που διατηρούσε. Ήταν «άνθρωπος εμπιστοσύνης», μέχρι που η θεία της μικρής ανακάλυψε τα μηνύματα της 12χρονης προς τον Ηλία Μίχο με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...
Ο Παππάς …έφυγε για το διάστημα!

Μετά το μπάχαλο άλλαξε άποψη ο Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση, λέει τώρα

Κάτω από το βάρος των δυσμενών εντυπώσεων και του χάους που επικρατεί στην αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς προσπάθησε να ανασκευάσει όσα αποκάλυψε στο Action...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός: Την Παρασκευή η απόφαση του δικαστηρίου για την φρίκη που βίωσε η 12χρονη

Την ετυμηγορία του για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται ότι...

Κολωνός: Αυτός είναι ο λόγος που επιτέθηκε στον κατηγορούμενο η μητέρα της 12χρονης

Η δίκη για τα Σεπόλια, όπου ένα 12χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και...

“12 χρονών συναίνεσε;” – Καρφί της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρόταση απαλλαγής του Ηλία Μίχου

Ξεκάθαρη θέση κατά της πρότασης της εισαγγελέως, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό...

Βουλή: Οξεία αντιπαράθεση στη Βουλή για την πρόταση απαλλαγής Μίχου για βιασμό

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή...