Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Κολωνός: Η συγκλονιστική κατάθεση της 12χρονης

Συγκλονιστική κατάθεση έχει δώσει η δωδεκάχρονη στις αρχές αποκαλύπτοντας ότι ο ήδη προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος την πήγαινε και σε οίκο ανοχής που βρισκόταν σε απόσταση δεκαπέντε με είκοσι λεπτά με το αυτοκίνητο.

Oι λεπτομέρειες που δίνει το παιδί απαντώντας σε ερωτήσεις παιδοψυχολόγου αποκαλύπτουν τη έκνομη δραστηριότητα του ήδη προφυλακισμένου Ηλία Μίχου αλλά και τη φρίκη που έζησε το παιδί το οποίο όπως λέει υποχρεωνόταν να βρεθεί μέσα στην ίδια μέρα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα ακόμα και με πέντε πελάτες.

Σε άλλο σημείο της κατάθεσης της η ανήλικη περιγράφει ότι πληρώνονταν ακόμα και για τις φωτογραφίες που διακινούσαν και απεικόνιζαν το παιδί χωρίς καν να φορά ρούχα.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το παιδί περιγράφει πώς όταν πήγαινε με τον Μίχο στον οίκο ανοχής τους άνοιγε πάντα ένα άνδρας τον οποίο περιγράφει. Και μια φορά τον άκουσε να λέει στον κατηγορούμενο «τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή θα μπλέξουμε».

Εκεί όπως είπε το παιδί ερχόταν σε επαφή με τον Μίχο και αμέσως μόλις εκείνος ολοκλήρωνε την πράξη του βιασμού, όπως έχει πει ερχόταν άλλος στο ίδιο δωμάτιο λέγοντας μάλιστα πως τα χρήματα τα έπαιρνε πάντα ο Ηλίας Μίχος.

Όταν ρωτήθηκε που της έλεγε ότι θα την πάει ο κατηγορούμενος το παιδί απαντησε ότι μου έλεγε θα πάμε στο μπ…. Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τη μαρτυρία του το παιδί μέσα σε μιάμιση ώρα είχε συναντηθεί με πέντε πελάτες.

Το παιδί λέει ότι η μητέρα του δεν είχε καταλάβει κάτι όπως κατάλαβε η θεία της γιατί ήξερε ότι ασχολείται πολλές ώρες με το κινητό και όταν ερχόντουσαν τα μικρά έμπαινε σε άλλη σελίδα «για να βλέπουν ότι παίζω παιχνίδια και αυτά».

Τι ρωτάει η ψυχολόγος τι ποσά έβαζαν οι άνθρωποι για τις φωτογραφίες που έστελνε και απαντά το κορίτσι 20 ή 25.

Το κορίτσι στην κατάθεσή του ρωτήθηκε και για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της. Η 12χρονη ήταν κατηγορηματική ότι η μητέρα της δεν ήξερε τίποτα και πως για όλα την καθοδηγούσε ο Μίχος.

«Στης μητέρας μου την κάρτα έμπαινε μόνο το επίδομα παιδιού και την χρησιμοποιούσε μόνο γι’ αυτό. Μετά άλλαξε αυτό και το επίδομα έμπαινε στο λογαριασμό του πατέρα μου. Ο Ηλίας μου είχε πει την πρώτη φορά να δω που βάζει την κάρτα η μητέρα μου. Του την έδινα εγώ καμιά φορά και μου την επέστρεφε μετά από ‘κανα δύο ημέρες.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, εξηγεί η πρόεδρος βενζινοπωλών Αττικής, η Μαρία Ζάγκα. Ειδικότερα η Μαρία...

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...
Ο Παππάς …έφυγε για το διάστημα!

Μετά το μπάχαλο άλλαξε άποψη ο Παππάς: Δεν υπήρξε προσυνεννόηση, λέει τώρα

Κάτω από το βάρος των δυσμενών εντυπώσεων και του χάους που επικρατεί στην αντιπολίτευση ο Νίκος Παππάς προσπάθησε να ανασκευάσει όσα αποκάλυψε στο Action...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός: Την Παρασκευή η απόφαση του δικαστηρίου για την φρίκη που βίωσε η 12χρονη

Την ετυμηγορία του για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται ότι...

Κολωνός: Αυτός είναι ο λόγος που επιτέθηκε στον κατηγορούμενο η μητέρα της 12χρονης

Η δίκη για τα Σεπόλια, όπου ένα 12χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και...

“12 χρονών συναίνεσε;” – Καρφί της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρόταση απαλλαγής του Ηλία Μίχου

Ξεκάθαρη θέση κατά της πρότασης της εισαγγελέως, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό...

Βουλή: Οξεία αντιπαράθεση στη Βουλή για την πρόταση απαλλαγής Μίχου για βιασμό

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή...