Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Κολωνός: Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης

Η 37χρονη παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για περισσότερες από τρεις ώρες, ωστόσο τα όσα ανέφερε δεν στάθηκαν ικανά να αποφύγει τη φυλακή.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, η κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας βρέθηκε την Δευτέρα (17/10) η μητέρα της 12χρονης προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση του Κολωνού.

Μπροστά από το κτίριο 10, όπου στεγάζεται το ανακριτικό γραφείο βρίσκονται τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας καθώς και δυο συγγενείς της.

Τα επιβαρυντικά στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο τα εμβάσματα σε λογαριασμό της από «πελάτες» της μικρής, όσο και τα μηνύματα του απροστάτευτου παιδιού που βίωνε τη φρίκη, που έγραφε «τα λεφτά στη μάνα μου» ήταν στοιχεία που θεωρήθηκαν από τις δικαστικές αρχές πολύ ισχυρά για να μείνει η μητέρα του παιδιού εκτός φυλακής.

Επίσης επιβαρυντικό ήταν το στοιχείο ότι το παιδάκι έλειπε πάρα πολλές ώρες από το σπίτι για να μπορεί να «ανταποκρίνεται» στα ερωτικά ραντεβού και η μητέρα του δεν δικαιολογείται να μην γνωρίζει πού το ανήλικο βρισκόταν και με ποιους.

Νωρίτερα, ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν η 19χρονη κόρη και η θεία της μικρής, που πρώτη ανακάλυψε τις επικοινωνίες του παιδιού με τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απέκλεισαν το ενδεχόμενο εμπλοκής της μητέρας στην υπόθεση, ενώ το ίδιο φέρεται να έχει υποστηρίξει και η 12χρονη στην τρίτη συμπληρωματική της κατάθεση στις αρχές.

Ο συνήγορος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε σχετικά: “Ο Ηλιας Μίχος είχε κερδίσει με διάφορους τρόπους την εμπιστοσύνη της οικογένειας της 12χρονης και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά. Στο κατάστημά του, δε, σύχναζαν παιδιά”. Πρόσθεσε δε πως “το αν έχουμε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο από τη μαστροπεία”.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Απρίλιος στις παραλίες: Με θερμοκρασίες 12 βαθμούς πάνω από το κανονικό ξεκινάει ο μήνας

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή του στο Χ, ο καιρός κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να διακρίνεται από θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού, φτάνοντας...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β’ καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 1823: Συνέρχεται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο, η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Μάρκου...

Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι και σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες να παραμένουν μέχρι και την Τρίτη, ενώ έντονη...

Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 Ρίχτερ

«Δίδυμοι» σεισμοί σημειώθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί της Παρασκευής 29/3 ανοιχτά της Ηλείας και συγκεκριμένα κοντά στις Στροφάδες, στον Κυπαρισσιακό κόλπο. Συγκεκριμένα,...

Χαμός σε καφενείο στην Σπάρτη: 43χρονος έπιασε από τον λαιμό την εν διαστάσει σύζυγό...

Σκηνές βίας και αγριότητας σε καφενείο – ουζερί στην Σπάρτη. Ένας 43χρονος μπήκε στο κατάστημα όπου βρισκόταν η εν διαστάσει σύζυγός του μαζί με...
Σπύρος Λούης, έκοψε νήμα, πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 Μαρτίου ο Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1896 Σπύρος Λούης κόβει το νήμα στο Μαραθώνιο των πρώτων σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, με χρόνο 2 ώρες, 58 λεπτά και 50 δευτερόλεπτα.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Κολωνός: Την Παρασκευή η απόφαση του δικαστηρίου για την φρίκη που βίωσε η 12χρονη

Την ετυμηγορία του για την φρικιαστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό αναμένεται ότι...

Κολωνός: Αυτός είναι ο λόγος που επιτέθηκε στον κατηγορούμενο η μητέρα της 12χρονης

Η δίκη για τα Σεπόλια, όπου ένα 12χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και...

“12 χρονών συναίνεσε;” – Καρφί της Ντόρας Μπακογιάννη στην πρόταση απαλλαγής του Ηλία Μίχου

Ξεκάθαρη θέση κατά της πρότασης της εισαγγελέως, για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό...

Βουλή: Οξεία αντιπαράθεση στη Βουλή για την πρόταση απαλλαγής Μίχου για βιασμό

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή την πρόταση της εισαγγελέως για την απαλλαγή...