Κοντονής για Novartis: Tο μισό υπουργικό συμβούλιο του Σαμαρά εμφανίζεται να εμπλέκεται – Αυτό πρέπει να απασχολεί τη Ν.Δ

59
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι στο λιμάνι της Κυλλήνης

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή για την υπόθεση Novartis.

«Δεν έχω διαβάσει το σύνολο της δικογραφίας, έχω δει τι στοιχεία περιγράφει και έχω διαβάσει αναλυτικά το διαβιβαστικό της εισαγγελέως. Η ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο γελοιοποίησης και δυστυχώς σε αυτόν τον κατήφορο πάμπολλες φορές έχει εμπλέξει τη δικαιοσύνη.

Τώρα αντί να προβληματίζεται που εδώ το μισό υπουργικό συμβούλιο του κ. Σαμαρά εμφανίζεται να έχει ενός τύπου εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση, αναλώνεται σε άλλες συζητήσεις, οι οποίες δεν έχουν κανένα έρεισμα στον νόμο. Και σε τελευταία ανάλυση αν ο νομοθέτης ήθελε τη μη γνώση ορισμένων στοιχείων, γιατί από τη στιγμή που παίρνεις μια δικογραφία πρέπει να δεις τι είναι αυτή η δικογραφία, δεν θα επέβαλε μέσω της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και μέσω του υπουργού Δικαιοσύνης η δικογραφία να φτάσει στη Βουλή, θα έλεγε απευθείας» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:  Έντονη ανησυχία! Στους 56 οι νεκροί από τη γρίπη στην Ελλάδα