ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΚΙΓΧΑΜ: “Κανένας λόγος ανησυχίας” διαβεβαιώνουν αυλικοί (βίντεο)

65

Η διαρροή της πληροφορίας για σύγκληση έκτακτης συνάντηση του προσωπικού του παλατιού από τη βασίλισσα Ελισσάβετ, έστειλε δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία γύρω από το Μπάκιγχαμ. Στέλεχος του προσωπικού του παλατιού, διαβεβαίωνε πάντως ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχία». Και η βρετανική σημαία, παρέμενε στη θέση της.

Η πληροφορία για την έκτακτη συνάντηση όλου του προσωπικού του Μπάκιγχαμ πρωτοκυκλοφόρησε από τη Dailyy Mail. Αμέσως άρχισαν ψίθυροι πως αφορά την υγεία της ίδιας, που είναι 91 χρόνων, ή του συζύγου της, πρίγκιπα Φιλίππου, 95 ετών και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις εφημερίδων εμφανίστηκαν μάλλον οι έτοιμες από καιρό βιογραφίες τους

Μέλος του προσωπικού έλεγε πως μπορεί να γίνονται από καιρού εις καιρόν τέτοιες συναντήσεις, ωστόσο το γεγονός ότι ενημερώθηκαν γι αυτή στις 11 χθες το βράδυ, είναι πολύ ασύνηθες. Αμφότεροι πάντως έδειχναν να είναι καλά την Τετάρτη, όταν η βασίλισσα συναντήθηκε στο παλάτι με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και ο Φίλιππος εμφανίστηκε σε σύλλογο κρίκετ στο Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:  ΗΠΑ και Γερμανία κατασκόπευαν για 40 χρόνια 120 χώρες - Ανάμεσά τους και η Ελλάδα
Φωτογραφία αρχείου, που δημοσιοποιήθηκε από το Μπάκιγχαμ ανήμεα των 91ων γενεθλίων της Ελισσάβετ