Κοριτσάκι γέννησε η Αθηναΐς Νέγκα

104
Κοριτσάκι γέννησε η Αθηναΐς Νέγκα

Ένα μικρό κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα, όπως μεταδόθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι η Νέγκα έχει ακόμη μια κόρη από προηγούμενη σχέση της. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2017 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της και πατέρα του μωρού της.

Η δημοσιογράφος είχε καταφέρει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή. Στη συνέχεια, το ανακοίνωσε γράφοντας στα social media:

Κοριτσάκι γέννησε η Αθηναΐς Νέγκα

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα. Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

Διαβάστε επίσης:  Ο Τύπος της Κυριακής 10/2

Στη θέση της Νέγκα στην εκπομπή Rodeo θα βρίσκεται η Ανθή Σαλαγκούδη.