Κρήτη: Μετατρέπουν σπηλιές λεπρών σε Airbnb!(βίντεο)

31

Το Aibrnb έχει κυριαρχήσει και μετατρέψει κάθε σπιθαμή διαμερίσματα, πολυκατοικίες ακόμη και αυλές σε καταλύματα. Αυτή την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκαν και στην Κρήτη και δημιούργησαν μέσα σε σπηλιές δωμάτια προς ενοίκιαση, Airbnb, και είναι φανταστικό! Αποτελεί μια καινοτομία και δίνει στις διακοπές σας διαφορετική νότα.

Ο Μανόλης Γιανναδάκης, πριν από 17 χρόνια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, αγόρασε σπηλιές στη Χρυσοπηγή ή Μεσκινιά της Κρήτης, τις οποίες πλέον θα νοικιάσει μέσω Aibnb. Αυτό δεν είναι το πρώτο «ασυνήθιστο ακίνητο» που υπάρξει στην Κρήτη, καθώς στο Παλαιόκαστρο νοικιάζεται μέσω Airbnb ένα κρεβάτι σε εξωτερικό χώρο με ταβάνι τον έναστρο ουρανό. Είναι, όμως, σίγουρα, ένα ακόμη Airbnb που προκαλεί αίσθηση.

Βίντεο από τις σπηλιές του Airbnb
Ο κ. Γιανναδάκης φιλοδοξεί οι πέντε σπηλιές, όπου η θερμοκρασία στο εσωτερικό τους αγγίζει τους 18 βαθμούς Κελσίου, να είναι έτοιμες λίγο πριν τη νέα τουριστική σεζόν. Ο ιδιοκτήτης ξενάγησε την κάμερα της «Νέας Κρήτης» στις σπηλιές και τους χώρους, όπου ετοιμάζεται να στήσει υπαίθριο καφενέ και τζακούζι σε σπηλιά. Στόχος του είναι οι τουρίστες να ζήσουν μια διαφορετική εμπειρία διαμονής, αλλά και να μάθουν την ιστορία του τόπου.