Κρήτη: Μητέρα εστεμμένης καλλονής η γυναίκα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε καφετέρια

56
Κρήτη: Μητέρα εστεμμένης καλλονής η γυναίκα που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε καφετέρια

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κρήτης από την άγρια δολοφονία της 53χρονης από τον κουνιάδο της το πρωί της Τετάρτης.

Ο δράστης είναι εξάδελφος του πρώην συζύγου της 53χρονης και φέρεται να είχε βαρύ ποινικό μητρώο. Ήταν άνεργος και αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη του θύματος και ανιψιά του του τον φιλοξενούσε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της.

Η γυναίκα ήταν μητέρα 4 παιδιών. Κόρη της ήταν πανέμορφη Κρητικιά που αναδείχθηκε πέρυσι Μις Υφήλιος σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς.

Η εστεμμένη καλλονή που είναι κόρη του θύματος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου για τη μητέρα της, που δολοφονήθηκε από συγγενή της την ώρα που πήγαινε να ανοίξει την καφετέρια που διατηρούσε στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης:  Αν ο καθένας σκεφτόταν λιγότερο το άτομό του…

Όπως είπε, δεν γνωρίζει την κύρια αιτία της δολοφονίας. “Το μόνο που ξέρω είναι ότι το τελευταίο μήνα ο θείος δεν ήταν πάρα πολύ καλά, και μάλωνε συνέχεια με τη μητέρα μου”, δήλωσε. “Η αδερφή μου τον φιλοξενούσε τα τελευταία τρία χρόνια στο σπίτι της και τον συντηρούσε βιοποριστικά και είχαμε όλοι πολύ καλές σχέσεις μέχρι που τον τελευταίο μήνα είχε ψυχολογικά προβλήματα και προστριβές με τη μητέρα μου”. Όπως είπε, η αδερφή της τον αγαπούσε σαν πατέρα της γι’αυτό τον βοηθούσε.

Η νεαρή ανέφερε ότι ο δράστης είναι θείος της από τον πρώτο γάμο της μητέρας της, από τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Από τον δεύτερο γάμο η μητέρα της απέκτησε την ίδια και τον 21χρονο γιο της.