Κρήτη: Νεκροί και οι τέσσερις αγνοούμενοι

44
Νέα Μάκρη - κορωνοϊός: Σε καραντίνα γηροκομείο

Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από τα λασπωμένα νερά του Γεροπόταμου και δυστυχώς μέσα ήταν νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι.

Τραγικός είναι ο επίλογος της εξαφάνισης των τεσσάρων ανθρώπων που αγνοούνταν στη Μεσαρά, στην Κρήτη. Η ΕΜΑΚ και η πυροσβεστική κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητό τους, μέσα από το οποίο ανέσυραν τις σορούς και των τεσσάρων ανθρώπων.

Οι ομάδες διάσωσης κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η τετραμελής οικογένεια, η οποία αγνοείτο από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και το όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου.

Το όχημα βρέθηκε μόλις ένα χιλιόμετρο από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη του, και είναι σχεδόν ολόκληρο σκεπασμένο από λάσπες. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν οι τέσσερις αγνοούμενοι βρίσκονται εντός του οχήματος.

Διαβάστε επίσης:  Αρκάς: Το σκίτσο που «καρφώνει» όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκες

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν μία 30χρονη, ο 29χρονος σύζυγός της, η 21χρονη αδελφή της και η 58χρονη μητέρα της. Η τετραμελής οικογένεια επέστρεφε από κοινωνική εκδήλωση, όταν το όχημά της παρασύρθηκε από τα φουσκωμένα νερά του ποταμού. Τόσο η 30χρονη, όσο και ο 29χρονος είχαν απευθύνει δραματική έκκληση για τη διάσωσή τους, αφού κατάλαβαν ότι κινδυνεύουν