Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Κρήτη: Σκηνές πανικού στο ξενοδοχείο μετά την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Θριάσιο, στην Αθήνα ο 36χρονος που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, στην Κρήτη από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Ο 36χρονος συναντήθηκε με τη 38χρονη σε ξενοδοχείο το βράδυ της Παρασκευής και φέρεται να δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό έπειτα από καβγά που είχαν οι δυο τους. Υπέστη εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, τον λαιμό και το άνω αριστερό άκρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Yποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου που διερευνούν την υπόθεση, δείχνει τον 36χρονο να εισέρχεται στο ξενοδοχείο 18 λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής.

Οι Αρχές εκτιμούν, ότι η επίθεση στον 36χρονο ήταν προμελετημένη με την 38χρονη όταν τον συνάντησε στο δωμάτιο να είχε ήδη μαζί της το υγρό με το οποίο του επιτέθηκε στις 5 παρά 10 το πρωί.

Άλλωστε, ο 36χρονος φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να κατονόμασε την 38χρονη στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι την κράτηση του δωματίου την είχε κάνει τηλεφωνικά γύρω στις 22.00 το βράδυ, μία γυναίκα.

Σκηνές τρόμου και πανικού

Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση ο 36χρονος βγήκε στους διαδρόμους του ξενοδοχείου και άρχισε να φωνάζει, σπαράζοντας από τον πόνο που του είχε προκαλέσει το καυστικό υγρό. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου, βλέποντας έντρομοι τον 36χρονο, ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Γνωστός στις Αρχές ο 36χρονος

Γνωστός στις Αρχές, ο 36χρονος βρέθηκε για 7 χρόνια στη φυλακή λόγω 5 ληστειών που είχε διαπράξει μαζί με άλλα δύο άτομα, μια τριμελής συμμορία που είχε ρημάξει κοσμηματοπωλεία στην Κρήτη.

Είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2015, όταν μαζί με έναν συνομήλικό του από τα Ζωνιανά και έναν Αρμένιο είχαν εισβάλει φορώντας κουκούλες και κρατώντας καλάσνικοφ στο ξενοδοχείο «Creta Marris» της Χερσονήσου και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό.

Ακολούθησε ένα σκηνικό πανικού με τον κόσμο να τρέχει να προστατευθεί ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα στην Αστυνομία και τους δράστες. Από τους πυροβολισμούς είχαν τραυματιστεί και οι τρεις ληστές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τότε στο ΠΑΓΝΗ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία – Έκτακτη σύσκεψη στη Θεσσαλία με τον Κικίλια 

Σε ετοιμότητα έχει τεθεί η Πολιτική Προστασία ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επηρεάσουν πολλές περιοχές της χώρας. Το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της...
Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οικογενειάρχης στην Λάρισα, λούστηκε με εύφλεκτο υγρό, έβαλε φωτια στον εαυτο του και πήδηξε στο κενό

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Λάρισας από τον χαμό ενός άντρα, πατέρα δύο παιδιών ο...

Κρήτη: Επιτέθηκε στον σύζυγό της με καυστικό υγρό

Επίθεση με καυστικό υγρό δέχτηκε ένας άνδρας στο Ηράκλειο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με...