Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23.5 C
Athens

Κρήτη: Συγκλονίζει η ιστορία της 11χρονης που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον θείο της

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως…

της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της 11χρονης στην Κρήτη που έπεσε θύμα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης από τον θείο του

Το κορίτσι ήταν μωρό ακόμα όταν έχασε τον πατέρα της. Η μητέρα της, χαμένη στον κόσμο των ναρκωτικών, ήταν στην πραγματικότητα απούσα.

Η υπερήλικη γιαγιά (από την πλευρά του πατέρα) ήταν ανήμπορη να αναθρέψει ένα μικρό παιδάκι. Έτσι, η τύχη του 11χρονου σήμερα κοριτσιού, αφέθηκε στα χέρια του θείου της, αδερφού του μακαρίτη του πατέρα της.

Παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας ανέλαβε την αναδοχή της ανιψιάς του, την οποία πήρε κοντά του και την μεγάλωνε μαζί με τα δικά του παιδιά.

Τα όσα  αποκαλύφθηκαν τα τελευταία 24ωρα προκαλούν αμείλικτα ερωτηματικά καθώς αυτό το παιδί, με βάση τα όσα καταγγέλλονται, ζούσε επί χρόνια έναν Γολγοθά.

Η ζωή στο σπίτι της οικογένειας δεν ήταν ποτέ ρόδινη για την 11χρονη, όπως υποστηρίζουν δημοσιογραφικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πατρίς». Αντιμετωπιζόταν ως παιδί ενός κατώτερου Θεού, σε ένα περιβάλλον αρκετά δύσκολο από διάφορες καταστάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πραγματικότητα αυτό το παιδί στερήθηκε το χάδι, τη στοργή και  την αγάπη. Ήταν κατατρεγμένο από τα γεννοφάσκια του.

Πριν από περίπου δύο-τρία χρόνια, ο θείος χώρισε. Η πρώην σύζυγος τον εγκατέλειψε μαζί με τα παιδιά.

Η 11χρονη έμεινε πίσω. Μόνη  με το θείο, ο οποίος φέρεται να έγινε ακόμη πιο σκληρός σε συνδυασμό με την κατανάλωση  αλκοόλ.

Ζούσαν σε ένα μικρό κατάλυμα, σε χωριό του Λασιθίου. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν αποθήκη, άλλοι πάλι τρώγλη. Εκεί κοντά διέμενε και η υπερήλικη γιαγιά, όμως δεν ήταν σε θέση να προσφέρει και πολλά.

Περιγράφεται ότι αρκετές  φορές συμπεριφερόταν με βιαιότητα στο παιδί, το οποίο χτυπούσε στο κεφάλι και στο σώμα.

Στο σχολείο τα τελευταία χρόνια πήγαινε ολομόναχη (από 8 ετών λένε αστυνομικές πηγές)  παρά το γεγονός ότι καθημερινά έπρεπε να κάνει χιλιόμετρα με το λεωφορείο. Τις περισσότερες φορές ήταν απεριποίητη και ατημέλητη.  Αν και αυτό ήταν μία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο οικογενειακό περιβάλλον, δεν αξιολογήθηκε.

Όμως τον τελευταίο μήνα, η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του παιδιού.

Δεν έφθανε η σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, ο 58χρονος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις κατά της 11χρονης ανιψιάς του, ακόμα και όταν το παιδί κοιμόταν.

Τα σημάδια που προκάλεσαν… υποψίες

Κάποια σημάδια στα χέρια, έβαλαν σε υποψίες τη γυμνάστρια της 11χρονης, η οποία κατάφερε να την προσεγγίσει και να «ξεκλειδώσει» την καρδιά της.

Το κοριτσάκι μοιράστηκε τους εφιάλτες και το ψυχικό βάρος που κουβαλούσε μαζί της και εκείνη, προς τιμήν της, δεν έχασε χρόνο και κινητοποιήθηκε στην σωστή κατεύθυνση.

Απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου και έτσι η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η 11χρονη φιλοξενείται προσωρινά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου μέχρι να μεταφερθεί σε κάποια δομή.

Όσον αφορά στον 58χρονο, φέρεται να αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Παραδέχεται μόνο ότι πού και πού έπαιζε καμία ξυλιά στα οπίσθια της ανιψιάς του όταν έκανε αταξίες. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη  σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Χαϊδάρι Καιρός ήταν. Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στο Παλατάκι

«Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση στο Παλατάκι είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών», δήλωσε ο...

Θα γκρινιάξουν γονείς και μαθητές: Η αλλαγή που έρχεται στα σχολεία έπρεπε να είχε...

Η εγκύκλιος υπάρχει, τώρα αυστηροποιούνται οι ποινές μπας και εφαρμοστεί στην πράξη Υπάρχει κάτι το εγγενώς σημαντικό όταν μιλάμε για τα παιδιά που πάνε σήμερα...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ψάχνοντας από κάπου τη δικαίωση... 28 Μαρτίου 2024

Σαν σήμερα 28 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 845: Οι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο έχει την τιμητική του ο Απόστολος και Μάρτυρας...

Ζωγράφου: Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο

Μυστήριο με διάρρηξη στο υποθηκοφυλακείο στου Ζωγράφου, όπου στεγάζεται Υπηρεσία του Κτηματολογίου Ζωγράφου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες σε απροσδιόριστη χρονική στιγμή παραβίασαν με αντικείμενο...

Καιρός: Νέα «εισβολή» αφρικανικής σκόνης από Δευτέρα

Η αφρικανική σκόνη θα «ξαναθυμηθεί» τη χώρα μας από την Κυριακή έπειτα από ένα σύντομο ενδιάμεσο διάλειμμα. Ο καιρός αναμένεται να «καθαρίσει» σταδιακά σήμερα,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

ΗΠΑ – Φρικτό έγκλημα: Κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον 5χρονο γιο τους

Μετά από την ανάλυση των σημαδιών κακοποίησης που έφερε το 5χρονο αγόρι που πέθανε...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Ιουλίου ο Εµµανουήλ Ροΐδης πέφτει θύμα τροχαίου ατυχήματος

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1885...O Εµµανουήλ Ροΐδης πέφτει θύμα τροχαίου ατυχήματος. Ο συγγραφέας της «Πάπισσας Ιωάννας» παρασύρεται...

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο άνδρας που κακοποίησε σκύλο

Συνελήφθη ο άνδρας που φαίνεται να κακοποιεί σκύλο με το αυτοκίνητό του στη Ζάκυνθο. Οι...

Πάτρα: Δεν την κακοποιούσε αλλά την έσωζε από τον θάνατο

Αστυνομικοί στην Πάτρα κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι νεαρού ζευγαριού έπειτα από τηλεφώνημα για...