Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.5 C
Athens

Κρήτη: Θύμα σεξουαλικού εγκλήματος η Αμερικανίδα βιολόγος;

Με απόλυτη μυστικότητα η ΕΛ.ΑΣ εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να διαλευκάνει το έγκλημα με θύμα την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο, μία υπόθεση που “πάγωσε” την κοινή γνώμη.

Η άτυχη γυναίκα, λαμπρή επιστήμονας που εργαζόταν στο ινστιτούτο Max Planck και είχε έρθει στην Κρήτη για ένα σεμινάριο στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της στις 2 Ιουλίου, όταν όπως εικάζεται, πήγε για τρέξιμο.

Η Sue, όπως την αποκαλούσαν οι φίλοι και συνεργάτες της, ήταν αθλητικός τύπος, γυμναζόταν συστηματικά και το γεγονός ότι θα έτρεχε, λίγες ώρες πριν την παρουσίαση μιας εργασίας της στο σεμινάριο, δεν εξέπληξε κανέναν.

Μία εβδομάδα αργότερα, το άψυχο σώμα της βρέθηκε μέσα στο δαιδαλώδες σύμπλεγμα των παλαιών γερμανικών αποθηκών πυρομαχικών στο Μάλεμε. Eνα σημείο άγνωστο, ακόμα και για τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως δείχνουν τα ευρήματα, η 60χρονη δεν δολοφονήθηκε στη σπηλιά, αλλά κάπου αλλού και ο δράστης ή οι δράστες, μετέφεραν το άψυχο σώμα της εκεί, περίπου δέκα χιλιόμετρα μακριά, από το Κολυμπάρι.

Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο σεξουαλικού εγκλήματος, όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης. Όπως εκτιμάται η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, την ημέρα της εξαφάνισής της.

Ελήφθησαν δείγματα για εργαστηριακή εξέταση όπως και δείγμα Dna ενώ μετά το πέρας της πολύωρης ιατροδικαστικής εξέτασης που έγινε χθες, θα γίνουν και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις.

Η αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει ένα βίαιο έγκλημα και να δώσει απαντήσεις στην οικογένεια της επιστήμονα αλλά και στην κοινή γνώμη, με τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών που στέρησαν με άγριο τρόπο τη ζωή της Αμερικανίδας.

Πηγή: ekriti.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Μεσσηνία: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 57χρονος για γενετήσιες πράξεις

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις μπροστά σε ανήλικες...

Καιρός: Προ των πυλών ο πολικός αεροχείμαρρος – «Βουτιά» της θερμοκρασίας με βροχές και...

Ραγδαία αλλαγή θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα (19/04) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις,...

Μεγάλη πτώση στις ασιατικές αγορές μετά το ισραηλινό πλήγμα στο Ιράν – Ανεβαίνει η...

Ισχυρές απώλειες, που ξεπερνούν το 3% για το Τόκιο, καταγράφονται στα κυριότερα ασιατικά χρηματιστήρια, ενώ οι επενδυτές στρέφονται σε ασφαλή καταφύγια, μετά τις πληροφορίες...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Φωτιά στο Λασίθι: Μήνυμα του 112 – Εκκενώνονται τέσσερις οικισμοί

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά σε δασική έκταση την περιοχή Μαύρος Κόλυμπος Λασιθίου Κρήτης. Σύμφωνα με...

Κρήτη: Άρπαξαν 10.000 ευρώ από τον εργοδότη τους και του έστειλαν SMS… γράφοντας ”Bye-bye”

Μια κλοπή που σίγουρα δεν περίμενε, κατήγγειλε ένας 44χρονος στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα ανάφερε,...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 Μαρτίου ξεσπάει η Κρητική Επανάσταση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ  Το 1905.... Ξεσπάει η Κρητική Επανάσταση στο χωριό Θέρισος, με αρχηγό τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Οι...

Κρήτη: Καταγγέλουν δασκάλα που έδεσε μαθητή στην καρέκλα επειδή… δεν ήταν φρόνιμος

Μία απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από την Κρήτη,...