Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.6 C
Athens

Κρούει τον κώδωνα : Εμπόδια για Ταύρους, Λέοντες και…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, τα χαρακτηριστικά είναι αυτοπεποίθηση, αυθορμητισμός, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες.

Ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και ευχάριστες, στον αισθηματικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική για έναρξη νέας σχέσης. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης με δυναμικότητα θα διατυπωθούν οι προτάσεις οι ιδέες και οι σκέψεις, οι τεκμηριωμένες απόψεις θα βρουν πρόσφορο έδαφος για υλοποίηση.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πρωινή ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το κοντινό περιβάλλον που καλό είναι να αποφύγεις. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα βρεις το κέφι σου και θα μπορέσεις να ανταλλάξεις απόψεις με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να εμπιστευτείς και να σου πω ειλικρινά τη γνώμη τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός το πρωί σε πιθανές αντιπαραθέσεις λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίζουν σε εμπορικό επίπεδο. Φρόντισε να περιορίσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια στην εξέλιξη των συναλλαγών σου.

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος και το ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να ανανεώσει τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία μέσα από το κοντινό περίγυρο που θα σε γεμίσει χαρά καθώς στο παιχνίδι επικεντρώνεται στο μυαλό και αυτό σε απογειώνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η μέρα σου προμηνύει επαναστατικές διαθέσεις και ανατρεπτικές επιλογές που μπορεί να αιφνιδιάσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να διοχετεύσει στην ένταση μέσω πρωτοβουλιών που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι γεγονός ότι το να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα βρίσκεται έντονα στη σκέψη σου. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει πιθανές σπατάλες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου και να σε αγχώσουν.

Ο ρομαντισμός και το πάθος που μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή δίνει νέες ευκαιρίες στις σχέσεις σου και απογειώνει τα συναισθήματα. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον καθώς σε γεμίζει ασφάλεια και σταθερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, ο έντονος συναισθηματισμός και η διάθεση για απομόνωση μπορεί να κυριαρχεί και να σου δημιουργεί κυκλοθυμία και μελαγχολία. Φρόντισε να ξεφύγεις από ότι σε πονάει και να ασχοληθείς με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που σε προβληματίζουν με αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι ευαισθησίες είναι πολλές και μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή αν δεν καταφέρεις να δεις με ρεαλισμό όπως πρέπει να κινηθείς. Το ένστικτό σου είναι έντονο και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά για να κάνεις επιλογές που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου.

Μην επιτρέψεις σε τραύματα του παρελθόντος να επηρεάσουν την παρούσα σχέση σου δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Δείξε αφοσίωση, κατανόηση και αγάπη και είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα ανταποκριθεί με φέρνει. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το παρελθόν που θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα.

Καρκίνε, οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχυποψία που θα εγείρουν ζητήματα εμπιστοσύνης. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου καθώς δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη που αργότερα θα σου στοιχίσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο εκνευρισμός που σε διακατέχει μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την πορεία των στόχων σου ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες καθώς φαίνεται να μπαίνεις σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Αν δείξεις την επιμονή και υπομονή είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να κερδίσεις έδαφος αργότερα αντιλαμβανόμενος διαισθητικά πως πρέπει να προχωρήσεις.

Επικεντρώσου σε κοινούς στόχους που έχεις με το ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι αυτό θα δημιουργήσει μοναδική ατμόσφαιρα μεταξύ σας καθώς θα δουλέψετε ιδανικά για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσει με τα τρυφερά του συναισθήματα.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η μέρα μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά στην δημόσια εικόνα σου καθώς είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή στις διαπροσωπικές σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θα επιλέξουν να απομακρυνθούν από εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου έρχονται ξαφνικά και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα. Αυτό είναι δύσκολο καθώς δεν αποκλείεται να καταπιέζεσαι και να οδηγηθείς τελικά σε συγκρούσεις και η αποστασιοποίηση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που απαιτούν σκληρή δουλειά για να πετύχεις.

Η ένταση που επικρατεί στα επαγγελματικά σου επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς πιθανότατα να ξεσπάσεις στο ταίρι σου, αυτό θα είναι αρκετό για να το απομακρύνει από εσένα. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα σε ξαφνιάσει, η συναισθηματική αποστασιοποίηση δεν αφήνει περιθώρια για νέα πράγματα στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η αισιοδοξία που σε διακατέχει σε βοηθά να στραφείς σε επιμορφωτικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να παρακολουθήσεις σεμινάρια που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Η ανάγκη να καλλιεργήσεις το πνεύμα είναι αυτή που σε καθοδηγεί στις επόμενες κινήσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι φιλοδοξίες για το μέλλον είναι πολλές και μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις σε εργασιακό επίπεδο. Φρόντισε ιδιαίτερα το πρωί να μην μπεις σε συγκρουσιακή διαδικασία με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου χαλάσουν το κέφι και τη θετική διάθεση.

Αισιοδοξία και ρομαντισμό πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που φαίνεται ιδανικό για εσένα και γεννά μοναδικά συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις αδιάλλακτος στις απόψεις σου και αυτό να χαλάσει την θετική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και συμφωνίες καθώς αυτές μπορεί να εξελιχθούν σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Προσπάθησε να μην γίνεις επικριτικός και εκδικητικός αφού αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ένταση που σε διακατέχει επηρεάζει σημαντικά τη σχέση σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να πληγώσεις το ταίρι σου σε πιθανές συζητήσεις που έχετε. Καλά θα κάνεις να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα δείξεις εμπιστοσύνη σε νέα γνωριμία καθώς οι ανασφάλειες θολώνουν τη σκέψη και την συμπεριφορά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η περιέργεια και η αναστάτωση που νιώθεις οδηγούν στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να παρατηρείς τους γύρω σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα της καθημερινότητας καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθούν σε ακραίες αντιδικίες και σε λόγια που θα πληγώσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση με πρόσωπα στο εργασιακό περιβάλλον δεν θα σε ωφελήσει καθώς οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις. Καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις και να προσπαθήσεις διαισθητικά να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν.

Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις στην διάθεσή σου καθώς εμμονές και φόβοι μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την πορεία της σχέσης σου. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι τη στιγμή να αναλογιστείς τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε μία σχέση και μπορεί να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και τις ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το να έρθεις σε επαφή και να εκφράσεις ότι νιώθεις στα σημαντικά πρόσωπα της ζωή σου δημιουργεί κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις ισορροπίας και να επικρατήσει αρμονία στο περιβάλλον που κινείσαι και αυτό το καταφέρνεις με ευκολία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι οδηγούν σε σημαντικές λύσεις σε πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζετε. Η εργατικότητά σου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί καθώς τα αποτελέσματα της δουλειάς σου είναι εμφανή και ικανοποιούν τους πάντες στον εργασιακό χώρο.

Οι ευαισθησίες σου γίνονται άμεσα αντιληπτές από το ταίρι σου. Δείχνεις και εσύ να καταλαβαίνεις τι ζητά από την αγάπη και αυτό είναι αρκετό για να ισορροπήσετε απόλυτα. Ο αδέσμευτος το φλερτ μπορεί να σε ανανεώσει, γι’ αυτό επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε εξιτάρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, είναι σημαντικό να μην γίνει έντονα επιθετικός και συγκρουσιακός με πρόσωπα της οικογένειάς σου επιδιώκοντας να επιβάλεις τις απόψεις σου. Αυτό είναι που θα γίνει έντονες αντιδράσεις και θα δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα δείξουν τη διάθεση που περιμένεις και θα υπάρξουν συμπεριφορές ανάλογες με τις δικές σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διεκδικείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς νιώθεις ότι ξέρεις πως πρέπει να κινηθείς από δω και στο εξής. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις καθώς δεν θα διστάσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους με απότομο τρόπο. Μην δυναμιτίζεις το κλίμα στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί αυτό μπορεί να σου στοιχίσει.

Ο υπερβολικός παρορμητισμός και η διάθεση να χειραγωγήσεις το ταίρι σου δεν βοηθούν να επικρατήσει ηρεμία στη σχέση, αντίθετα θα οδηγήσουν σε έντονες καταστάσεις. Ο αδέσμευτος δεν είναι πιθανό να αφήσεις περιθώριο σε νέο πρόσωπο να έχει χώρο στη ζωή σου κρατώντας τις ισορροπίες, φρόντισε να συμβιβαστείς και με τις ανάγκες του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές συμπεριφορές και απολυτότητα. Οι υπερβολές δεν θα ευνοήσουν το κλίμα για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διασώσεις τις κοντινές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δυσκολίες πιθανά να αντιμετωπίσεις σε εμπορικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό ότι πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι μπορεί να προσπαθήσουν να κερδίσουν περισσότερα από ότι είσαι διατεθειμένος να δώσεις με υπόγειο τρόπο. Άκουσε το ένστικτό σου και μην οδηγείς την κατάσταση στα άκρα.

Η επικοινωνία και ο τρόπος που εκφράζεσαι θα παίξουν χαρακτηριστικό ρόλο στη σχέση σου καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα απότομος και απόλυτος δημιουργώντας προβλήματα. Ο αδέσμευτος είναι σημαντικό να καταφέρεις να εμπιστευτείς νέο πρόσωπο με το οποίο έρχεσαι σε επαφή καθώς η υποψία και οι ανασφάλειες κυριαρχούν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, είναι γεγονός ότι θέλεις να είσαι αρεστός καθώς αυτό σε βοηθάνε ξεπεράσεις τις δικές σου ανασφάλειες. Παράλληλα όμως μπορεί να γίνεις χειριστικός με τον τρόπο που εκφράζεσαι και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου φαίνεται να έχουν θετική έκβαση αρκεί να συγκρατήσεις εγωκεντρικές τάσεις και υποκειμενικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα που δείχνεις σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου, κάτι που σε ικανοποιεί πλήρως και σε γεμίζει χαρά.

Η κατανόηση στην επικοινωνία είναι το ζητούμενο κακώς φαίνεται να διεκδικείς το αλάθητο και αυτό να ενοχλεί το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε γεμίζει αισιοδοξία και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα...