Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς του Πειραιά

39
Εκτός βρεφονηπιακών 35.000 παιδιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής, ξεκινά η υποβολή των αιτήσεων για τις εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών και νηπίων στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά, για το Σχολικό έτος 2016-2017.

Οι γονείς, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Πειραιά από Τρίτη 21 Ιουνίου έως και Παρασκευή 15 Ιουλίου.

«Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, ετοιμάζονται να υποδεχθούν για ακόμη μια σχολική χρονιά τα παιδιά της πόλης μας» ανέφερε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών, Χαραλαμπία Ζηλάκου.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους, τη δυνατότητα να περνούν όμορφες στιγμές καθημερινά, μέσα από παιχνίδια, εκπαιδευτικά προγράμματα και δημιουργικές δραστηριότητες.
Παρά τις ελλείψεις που υπάρχουν, προσπαθούμε με αγάπη και υπευθυνότητα να γινόμαστε κάθε χρόνο καλύτεροι, πιο εποικοδομητικοί και πιο αποτελεσματικοί».

Διαβάστε επίσης:  Εγώ και η καραντίνα μου

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Έντυπη Αίτηση.
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
3. Συμπλήρωση της ατοµικής κάρτας φιλοξενίας παιδιού από τον παιδίατρο, για την καλή υγεία του παιδιού και ότι µπορεί να παρακολουθήσει παιδικό ή βρεφ/κό σταθµό (το έντυπο χορηγείται από την υπηρεσία ή από την ιστοσελίδα των Βρεφ/κών Σταθµών του Δήµου).
Εάν υπάρχει ιδιαίτερο θέµα υγείας, βεβαίωση από τον αρµόδιο γιατρό ή υγειονομική επιτροπή.
4. Βιβλιάριο εµβολίων ενηµερωµένο µε όλα τα εµβόλια και πρόσφατο mantoux (φωτοτυπία της πρώτης σελίδας µε το όνοµα του παιδιού και της σελίδας των εµβολίων).
5. Εκκαθαριστικό σηµείωµα του τρέχοντος έτους για τον καθορισµό της µηνιαίας εισφοράς, βάση του συνολικού εισοδήµατος, όπως αποτυπώνεται στον πίνακα Γ2 της Πράξης Διοικητικού Προσδιορισµού Φόρου (εκκαθαριστικό σηµείωµα).
6. Βεβαίωση Εργασίας.

Πηγή: athina984.gr