Κύριε Δρίτσα όποιος διαφωνεί παραιτείται!

48
Δρίτσας, επικοινωνία, ΠΑΘ,

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έβαλαν οι διαφοροποιήσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, λίγες ώρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την COSCO για την πώληση του ΟΛΠ.

Μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ ο κος Δρίτσας, επεσήμανε ότι η διαδικασία δεν τελείωσε καθώς -όπως είπε- “έχουμε μπροστά μας δρόμο μέχρι τη μεταβίβαση των μετοχών τον Ιούνιο”.

“Η πώληση γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές και όχι για την ανάπτυξη του λιμένα” υποστήριξε. Ο υπουργός εξαπέλυσε εξάλλου βολές κατά του ΤΑΙΠΕΔ, λέγοντας ότι λειτουργεί “ως κράτος εν κράτει”.

Η Νέα Δημοκρατία
Σχολιάζοντας το Γραφείο Τύπου της ΝΔ μιλά για κυβέρνηση φαρσοκωμωδία που διαλύει τη χώρα και της ζητά να φύγει. Όπως τονίζει “μετά τον κ. Σπίρτζη, ο Υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας δήλωσε ότι “η πώληση του λιμανιού γίνεται για να ικανοποιηθούν οι δανειστές, όχι για την ανάπτυξη του λιμένα”.

Διαβάστε επίσης:  Τσακαλώτος: Το πρόγραμμα τελειώνει τον Αύγουστο

Απαντώντας πηγές της κυβέρνησης συνιστούν στην ΝΔ περισσότερη αυτοσυγκράτηση και λιγότερο θεατρινισμό τονίζοντας ότι, “πολιτική της ΝΔ δεν είναι η συμφωνία για το λιμάνι και μάλιστα με τους συγκεκριμένους όρους. Πολιτική της ΝΔ είναι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν με την Siemens”.