Κυβερνητικό πρόγραμμα ΝΔ: 21.000 πολίτες έχουν στείλει προτάσεις – Επιστολή Χατζηδάκη στα μέλη

27
Χατζηδάκης, Τσίπρας,

Μεγάλη είναι η ανταπόκριση στη διαβούλευση για τη σύνταξη του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, αφού 21.000 πολίτες έχουν καταγράψει μέχρι στιγμής τις απόψεις και τις  προτάσεις τους. Η διαβούλευση λήγει στις 29 Ιουλίου.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστής Χατζηδάκης έστειλε σήμερα, Τετάρτη 20 Ιουλίου, επιστολή σε όλα τα μέλη του Κόμματος, υπενθυμίζοντάς τους ότι η διαβούλευση για το κυβερνητικό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουλίου.

 Ειδικότερα, το κείμενο της επιστολής είναι το εξής: 

«Στις 16 Ιουνίου 2016 μαζί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοινώσαμε την έναρξη διαβούλευσης για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας σε τρία επίπεδα.
Με τους κοινωνικούς φορείς, με τις κομματικές οργανώσεις, αλλά και με κάθε πολίτη ξεχωριστά μέσω της ηλεκτρονικής διαβούλευσης. Συνεχίζουμε την παράλληλη προσπάθειά μας μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης: Φιάσκο της κυβέρνησης η υπόθεση με τις γαλλικές φρεγάτες

Οι πολίτες έχουν ήδη ανταποκριθεί πολύ θετικά στην ηλεκτρονική διαβούλευση.
21.000 συμπολίτες μας έχουν ήδη καταγράψει τις απόψεις τους πάνω σε πραγματικά διλήμματα πολιτικής.
Σας καλώ να συμμετάσχετε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, στη διαβούλευση για το πρόγραμμα που έχει στόχο να αναδείξει το δικό μας ελληνικό, αξιόπιστο σχέδιο που θα δώσει ευκαιρίες και προοπτικές στους πολλούς.

Βοηθήστε μας να χτίσουμε την ελπίδα της αλήθειας.
Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιό μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://diavoulefsi.nd.gr μέχρι 29 Ιουλίου».