Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
24.8 C
Athens

Λαμία: Η παιδοψυχίατρος πάλεψε με τον δολοφόνο της και δέχτηκε πάνω από 15 μαχαιριές

Την ώρα που οι δικοί της άνθρωποι και πλήθος κόσμου έλεγαν το τελευταίο αντίο στη Θώμη Κουμπούρα, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ανέβαινε τα σκαλιά του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία και αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας.

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του υπόπτου είχαν εντοπιστεί το πρωί στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έχει γράψει διάφορες ασυναρτησίες και είχε ανεβάσει και βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Πάλεψε με τον δολοφόνο

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ευρήματα που δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της. Είπε επίσης ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.

Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί έχουν παρά πολλά στοιχεία στη διάθεσή τους τα οποία είναι άκρως επιβαρυντικά για τον 39χρονο φίλο της παιδοψυχιάτρου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το πρωί της Τετάρτης μέσα στο σπίτι της.

Το ζητούμενο τώρα είναι αν θα ομολογήσει ότι αυτός είναι ο δολοφόνος ή εάν θα συνεχίζει να υποστηρίζει τα όσα έχει γράψει στο Facebook, ότι δηλαδή είναι αθώος και του έχουν στήσει πλεκτάνη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας άσχετα με το αν θα υπάρξει ομολογία ή όχι, θέλουν να «δέσουν» την υπόθεση όσο καλύτερα γίνεται με όλα τα στοιχεία, εργαστηριακά και άλλα, που έχουν στη διάθεσή τους.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα ήταν στέλεχος στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσης του Αρτέμη Σώρρα και φέρεται να είχε μυήσει στην οργάνωση και τη Θώμη. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το μοιραίο βράδυ πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει τη βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Φυσικά μέχρι να αποφασίσει η δικαιοσύνη υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας για οποιονδήποτε ύποπτο ή κατηγορούμενο.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Δίκη Πισπιρίγκου: Ισόβια κάθειρξη για για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Ισόβια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη τιμωρία της δικαιοσύνης για την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία...

Ένοχος και για βιασμό ο Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης

Η απόφαση του δικαστηρίου οδήγησε στην κατάρρευση της εισαγγελικής πρότασης για τους βιασμούς της 12χρονης από τον Κολωνό. Σύμφωνα με την απόφαση κρίθηκε ένοχος...

Η Φωτογραφία της ημέρας

Σαν σήμερα το 1896 ο θρυλικός μαραθωνοδρόμος Σπύρος Λούης αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης 29 Μαρτίου 2024

Απρίλιος στις παραλίες: Με θερμοκρασίες 12 βαθμούς πάνω από το κανονικό ξεκινάει ο μήνας

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωσή του στο Χ, ο καιρός κατά το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να διακρίνεται από θερμοκρασίες υψηλότερες του κανονικού, φτάνοντας...

Σαν σήμερα 29 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1430: Οι δυνάμεις του Οθωμανού σουλτάνου Μουράτ Β’ καταλαμβάνουν την πόλη της Θεσσαλονίκης. 1823: Συνέρχεται...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο δεν γιορτάζει κάποιο γνωστό όνομα. Ωστόσο, η ορθόδοξη εκκλησία τιμά τη μνήμη των Μάρκου...

Καιρός: Αποπνικτική ατμόσφαιρα με αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι και σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου, ο καιρός με τις υψηλές θερμοκρασίες να παραμένουν μέχρι και την Τρίτη, ενώ έντονη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Λαμία – ΑΕΚ 0-4: Επιστροφή στις νίκες

Η ΑΕΚ επικράτησε της Λαμίας 4-0 στο («κεκλεισμένων των θυρών») «Αθ. Διάκος» στο παρθενικό...

Super League: Πρεμιέρα με σούπερ ντέρμπι στα play off

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άρης και Λαμία – ΑΕΚ στο πρόγραμμα της πρεμιέρας...

Η Λαμία των 10 παικτών, διέκοψε το σερί του Παναθηναϊκού, 2-2 στη Λεωφόρο

Η Λαμία –παίζοντας με δέκα παίκτες απ’ το 39ο λεπτό μετά την απευθείας αποβολή...

Λαμία-Αστέρας Τρίπολης 2-1: Ο Καρλίτος την εδραιώνει στην εξάδα

Η Λαμία επικράτησε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης κάνοντας ανατροπή του σκορ. Καλτσάς (11′)...