Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

 Λαμία: Στη φυλακή 69χρονος προπονητής, που ‘ψάρευε’ ανήλικα κορίτσια με… γαριδάκια και τα βίαζε!

Αναβίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας η υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικων κοριτσιών από έναν 69χρονο σήμερα προπονητή.

Τα περιστατικά ήρθαν στο φως τον Ιούνιο του 2019, όταν ο δράστης ήταν προπονητής παιδικής ομάδας σε χωριό της Βοιωτίας. Τότε, ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13-14 ετών τον κατήγγειλαν για ασέλγεια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ως εκ τούτου, κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου για την κακουργηματική πράξη της ασελγούς πράξης με ανήλικη κάτω των 14 ετών κατ’ εξακολούθηση, αλλά και της ασελγούς πράξης με ανήλικη κάτω των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση. Ακόμη, κατηγορούνταν ότι είχε υποχρεώσει 13χρονη να παρακολουθεί εκείνον και τη 15χρονη φίλη της να συνευρίσκονται ερωτικά!

Το ΜΟΔ Λαμίας, κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον 69χρονο για όλες τις παραπάνω κατηγορίες, μη αναγνωρίζοντας κανέναν ελαφρυντικό και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 6 μηνών και χρηματική ποινή 55.000 ευρώ.

Ωστόσο έδωσε στην έφεσή του αναστέλλουσα δύναμη και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό θα παραμείνει εκτός φυλακής.

Το χρονικό της φρικτής υπόθεσης
Ο ηλικιωμένος είχε προσεγγίσει το μεγαλύτερο κορίτσι εκμεταλλευόμενος τη φτώχειά του και την έλλειψη υποστηρικτικού οικογενειακού περιβάλλοντος, -ήταν Ρομά. Έτσι, κατάφερε να την πείσει να συνευρίσκεται μαζί της ερωτικά με αντάλλαγμα το ποσό των δέκα ευρώ!

Παρουσιαζόταν μάλιστα ως φίλος και στήριγμα της οικογένειάς της, πηγαινοφέρνοντας ακόμη και για προπόνηση των μικρότερο αδελφό της στην παιδική ομάδα ποδοσφαίρου που ήταν υπεύθυνος ο ίδιος! Με διάφορα δωράκια, γαριδάκια και κρουασάν προσέγγισε στη συνέχεια και την 13χρονη επίσης Ρομά, την οποία μάλιστα υποχρέωσε να παρακολουθήσει την ερωτική πράξη με την 15χρονη φίλη της, πριν προέβη σε ασελγείς πράξεις και σε αυτή! Αρχικά μάλιστα η 13χρονη είχε υποστηρίξει ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ηλικιωμένο, κατηγορία που δεν αποδείχτηκε στην προανακριτική διαδικασία.

Από την πλευρά του ο ηλικιωμένος είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες τις οποίες απέδιδε σε εκδικητικότητα από τις ανήλικες γιατί τις είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι εκδιδόντουσαν με υπερήλικα άτομα και αλλοδαπούς.

Είχε συλληφθεί τον Ιούνιο του 2018 και είχε παραμείνει προσωρινά κρατούμενος ως το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, όταν ο Ανακριτής αποφάσισε την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσίαση στο ΑΤ κατοικίας του, δύο φορές το μήνα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Σαν σήμερα 19 Μαρτίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1831: Σημειώνεται η πρώτη ληστεία τράπεζας στη Νέα Υόρκη. Οι ληστές φεύγουν από...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν τα εξής ονόματα: Χρύσανθος, Χρυσανθίς, Χρυσάνθη, Δαρεία, Δάρα, Δάρω.

Εξωθούσαν ανήλικα κορίτσια στην πορνεία: «Εγκέφαλος» μια 25χρονη

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια και τούς έκλειναν ραντεβού με πελάτες σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Μια υπόθεση που προκαλεί φρίκη αποκαλύφθηκε μετά...

Καιρός: Πρόσκαιρη μεταβολή με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, από τις προμεσημβρινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και βαθμιαία στην...

Κυψέλη: Ανήλικοι απείλησαν με κατσαβίδι 42χρονο και του άρπαξαν το κινητό

Στιγμές τρόμου για έναν 42χρονο στην Κυψέλη όταν δέχτηκε επίθεση από ανήλικους με σκοπό να τον ληστέψουν. Συγκεκριμένα δύο μαθητές Γυμνασίου, 14 και 15 ετών,...

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: “Έχουμε τη βεβαιότητα ότι η αλήθεια δεν θα λάμψει”

«Βρίσκομαι ενώπιόν σας γιατί οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου έχουν πάψει να λειτουργούν στην Ελλάδα», δήλωσε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου η Μαρία Καρυστιανού,...

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου

Αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου.  Στο πλαίσιο της...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εξωθούσαν ανήλικα κορίτσια στην πορνεία: «Εγκέφαλος» μια 25χρονη

Εξωθούσαν στην πορνεία ανήλικα κορίτσια και τούς έκλειναν ραντεβού με πελάτες σε ξενοδοχεία στο...

Γιατί τα αγόρια είναι χειρότεροι μαθητές από τα κορίτσια;

Για πολλούς γονείς στις ΗΠΑ οι επιδόσεις των παιδιών τους στο σχολείο έχει εξελιχθεί,...

Ολυμπιακός: Έκλεισε ο Μεντιλίμπαρ

Ο Μεντελίμπαρ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες επήλθε συμφωνία μεταξύ των...

Nέος προπονητής του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα γίνει ο 7ος τεχνικός που έχει προπονήσει τον Ολυμπιακό, αλλά...