Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Λάρισα: Ξυλοκόπησε άγρια την 52χρoνη σύντροφό του

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στον Βόλο κάθισε χθες ένας 65χρονος από την Λάρισα, αντιμετωπίζοντας δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια και βαριά μη σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της 52χρονης συντρόφου.

Το περιστατικό σύμφωνα με το thenewspaper.gr, τοποθετείται τον Μάιο του 2019, με την 52χρονη να υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της, της έσπασε την μύτη με γροθιά και την ξυλοκόπησε.

Υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση που επιβεβαίωσε τα τραύματα και στον 65χρονο ασκήθηκε δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη αναφορικά με το τραύμα στη μύτη, και ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη για τα υπόλοιπα τραύματα.

Μετά τη νοσηλεία της 52χρονης, το ζευγάρι επέστρεψε μαζί στο σπίτι. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, ενώ εκείνη ήταν σε κατάσταση καταστολής από τα φάρμακα και ανήμπορη να αντιδράσει, ο 65χρονος ασέλγησε σεξουαλικά πάνω της.

«Μόλις γυρίσαμε από το νοσοκομείο και ήμουν ακόμα σε κατάσταση σοκ, μου κατέβασε το παντελόνι και ικανοποιήθηκε σεξουαλικά πάνω μου. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, από τα χάπια και τους τραυματισμούς. Με βασάνισε και τον μήνυσα» ισχυρίστηκε η ίδια.

Συνεχή τα επεισόδια ανάμεσα στο ζευγάρι

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 52χρονη καταγγέλλει τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Μεταξύ τους έχουν σημειωθεί και άλλα επεισόδια, όμως για όσα τον έχει καταγγείλει η γυναίκα στο παρελθόν και έχουν εκδικαστεί, ο 65χρονος έχει κριθεί αθώος.

Το ζευγάρι διαμένει μόνιμα στην Λάρισα και έχουν συνάψει σχέσεις από το 2015. Ο 65χρονος έχει χάσει την πρώτη σύζυγό του και η 52χρονη έχει πάρει διαζύγιο. Και οι δύο έχουν ενήλικα παιδιά από τους προηγούμενους γάμους.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν είναι λίγα, με τον 65χρονο να είναι χρόνιος χρήστης κάνναβης και την 52χρονη να αντιμετωπίζει θέματα αλκοολισμού και ψυχικής υγείας για τα οποία λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ενώ ο σύντροφός της φέρεται να είναι αυτός που έχει αναλάβει τη φροντίδα της.

Στην απολογία του ο 65χρονος, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και υποστήριξε πως ο ίδιος είναι το μοναδικό στήριγμα της γυναίκας, η οποία αρνείται να πάρει τη συνταγογραφημένη ψυχοφαρμακευτική της αγωγή.

Ο ίδιος αθωώθηκε ομόφωνα για την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια, ενώ μετά το αίτημα του συνηγόρου του, κ. Κωνσταντίνο Γούση, η δεύτερη κατηγορία μετατράπηκε σε επικίνδυνη σωματική βλάβη για την οποία και κηρύχθηκε ομόφωνα ένοχος.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, αφού αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας κατά πλειοψηφία, χάριν στις ψήφους 4-3 των ενόρκων, αν και η εισαγγελέας και οι δικαστές είχαν προτείνει απόρριψή του.

Η ποινή του 65χρονου αναστάλθηκε επί τριετία, ενώ του δόθηκε δικαίωμα έφεσης με αναστέλλουσα δύναμη το οποίο και άσκησε, ενώ το ζευγάρι έφυγε μαζί από το δικαστικό μέγαρο και επέστρεψε σπίτι του στη Λάρισα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

25 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Γεώργιος Γεννηματάς

Ο Γεώργιος Γεννηματάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1939. Πατέρας του ήταν ο Μανιάτης Θεόδωρος Γεννηματάς, δικηγόρος και οικονομολόγος, που διετέλεσε γενικός διευθυντής...
Κορονοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΕΚΑΒ

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στη Νίκαια, όπου δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο, λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτη των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον...
Μεταξουργείο: Νεκρός 15χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

Αττικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου από την ημέρα της εισαγωγής του διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου,...

Από τις αρχές του Μαΐου θα ενεργοποιηθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Από 1 Μαΐου θα ισχύσει η παρέμβαση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης. Σχετικά με το άνοιγμα της...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ντρέπεται και η ντροπή... 25 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας Κρούσος παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από την πένα του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα ;

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Νίκη.

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Εντοπισμός μεγάλης ποσότητας φύλλων κοκαΐνης μέσα σε φορτία λιπασμάτων

Στον εντοπισμό και τη δέσμευση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών σε ακατέργαστη μορφή προχώρησαν τελωνειακοί...

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Γεώργιος Γεννηματάς

Ο Γεώργιος Γεννηματάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1939. Πατέρας του ήταν ο...

Αυτοκτόνησε στα 45: Το τραγικό τέλος του γόη του ελληνικού σινεμά που έψαχνε όλη του τη ζωή μια απάντηση

Κανείς δεν ήξερε τον Γολγοθά που ανέβαινε... Στα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε ένας...

Κασσελάκης: Ζήτησε τη διαγραφή – Θεοδωρικάκος: “Ας κοιτάξει τον καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του”

Την διαγραφή του βουλευτή της Ν.Δ Τάκη Θεοδωρικάκου ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή...