Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.9 C
Athens

Λέσβος: Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που βιάστηκε από αστυνομικό

Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στη Λέσβο από τον προπονητή της στο βόλεϊ, ο οποίος μάλιστα είναι και αστυνομικός.

Η υπόθεση έχει σοκάρει τους πάντες με την μητέρα της 14χρονης να τονίζει στο MEGA ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της.

«Είχα πιάσει ένα μήνυμα με άσχετο όνομα και όχι με το συγκεκριμένο, ήταν εκείνος αλλά από ψεύτικο προφίλ και το πήγα στην ασφάλεια. Πήγα το παιδί και πήγα στην ασφάλεια. Το εκβίαζε να μην μιλήσει. Της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν και ότι θα την χτυπήσει εάν μιλήσει και τέτοια πράγματα» είπε η μητέρα της 14χρονης.

«Ένα βράδυ την πήρε από την προπόνηση, πήγε στο σπίτι τα άλλα κορίτσια, και την πήγε σε ένα δάσος και έγινε η πράξη» συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση

Παράλληλα, με ανάρτησή της στα social media εκφράζει την οργή της, ελπίζοντας ο κατηγορούμενος να μπει στη φυλακή και να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Δείτε την

Πώς ξεκίνησαν οι υποψίες

Οι υποψίες ξεκίνησαν όταν το κορίτσι είπε ότι δεν αισθανόταν καλά και ήθελε να σταματήσει το βόλεϊ. Τότε η μητέρα έψαξε το κινητό του παιδιού της και έτσι αποκαλύφθηκε τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο 53χρονος είχε βρει τρόπο να παγιδεύει τα κορίτσια. Τα γύριζε στο σπίτι τους μετά την προπόνηση και επειδή ήταν αστυνομικός δεν κίνησε καμιά υποψία. Μάλιστα για να μένει μόνος με την 14χρονη όταν περνούσε από το σπίτι της δεν την άφηνε, πήγαινε πρώτα τα άλλα κορίτσια.

Οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν στοιχεία από τις αποτρόπαιες δραστηριότητές του και κινητά, usb και υπολογιστές να έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά, ενώ θα γίνει άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών τους από τον Ιανουάριο του 2022.

Ο 53χρονος, εκτός από αστυνομικός, ήταν πασίγνωστος προπονητής βόλεϊ στο νησί, το οποίο όπως όλα δείχνουν, χρησιμοποιούσε για να προσελκύει ανήλικα κορίτσια και να επιδίδεται στα αρρωστημένα γούστα του.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Μεσσηνία: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 57χρονος για γενετήσιες πράξεις

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις μπροστά σε ανήλικες...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ηλιούπολη: Ανατροπή στην υπόθεση – ο γιος σκότωσε με όπλο τη μητέρα και μετά αυτοκτόνησε

Έρευνες πραγματοποιούν οι Αρχές για τη δολοφονία μιας 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου...

Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς

Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί από πυροβολισμούς στο διαμέρισμά τους επί...

Ζάκυνθος: Ένοχη η μητέρα για την κακοποίηση των παιδιών της

Δεκαέξι μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πρωτοδικείο Ζακύνθου, το οποίο έκρινε...

Κολωνός: Αποφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης

Εκτός φυλακής βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Στη...