Λουτράκι: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες – Η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη

34
Λουτράκι: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες

Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στο Λουτράκι – Τεράστια κινητοποίηση για τον έλεγχό της.

“Φωτίστηκε” η πόλη και “πνίγηκε” στον καπνό η περιοχή. Μέτωπο και σε ρεματιά με δάσος στη θέση Χάνι Δερβενίου στα Μέγαρα. Σοκαριστικές εικόνες και βίντεο.

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στο Λουτράκι, καθώς η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου καίει ανεξέλεγκτη.

Τα εναέρια μέσα όπως είναι φυσικό αποχώρησαν λόγω νύχτας και το βάρος πέφτει στις επίγειες δυνάμεις, που έχουν ενισχυθεί και αντιμετωπίζουν αρκετές διάσπαρτες εστίες με στόχο να τις θέσουν υπό έλεγχο πριν από τις πρωινές ώρες, που προβλέπεται πάλι αύξηση της έντασης των ανέμων.

Διαβάστε επίσης:  Βόλος - Συναγερμός: Θετικοί στον κορωνοϊό τέσσερις συνάδελφοι του 25χρονου σεφ

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν συνολικά 108 πυροσβέστες, 23 οχήματα και 8 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Συνδρομή παρέχουν ένα μηχάνημα έργου του Ελληνικού Στρατού και τέσσερις υδροφόρες της Περιφέρειας και του δήμου.

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις Κεχριές Κορινθίας έχει σβηστεί, ενώ υπό έλεγχο είναι και η πυρκαγιά κοντά στις Πίσσες Λουτρακίου. Οι εικόνες από την φωτιά στο Λουτράκι ωστόσο είναι τρομακτικές, με τον καπνό να έχει «πνίξει» τα πάντα.

Χαρακτηριστικό των έντονων προσπαθειών είναι πως πυροσβέστης δέχτηκε πρώτες βοήθειες από… τον αντιπεριφερειάρχη.