Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Μαγνησία: 17χρονη Αμερικανίδα κατήγγειλε ότι άνδρας έτριβε το μόριό του στο πόδι της

Μια σοκαριστική καταγγελία υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου από μια 17χρονη Αμερικανίδα για σεξουαλική παρενόχληση από έναν 40χρονο.


Η 17χρονη Αμερικανίδα βρισκόταν σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, μέσω προγράμματος φιλοξενίας το οποίο υλοποιούσε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ. Τόσο το φερόμενο ως θύμα της παρενόχλησης, όσο και μια ακόμη συνομήλική ομοεθνής της διέμεναν σε σπίτι Ελληνίδας μαζί με την οικογένειά της.

Η ανήλικη κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ότι ένα βράδυ ξύπνησε και αυτός έτριβε το μόριό του στα πόδια της! Η καταγγελία υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου, με τον εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου να διατάσσει τον σχηματισμό δικογραφίας και τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα διερευνηθεί εάν ο 40χρονος τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της κατάχρησης ανηλίκου που αφορά γενετήσιες χειρονομίες σε ανήλικο που έχουν εμπιστευτεί τη φύλαξή του.

Και τα δύο αδικήματα είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο σε περίπτωση που στο πλαίσιο της προανάκρισης προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του άνδρα, η κατηγορία να αναβαθμιστεί σε κακούργημα.

Η καταγγελία υποβλήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα και συγκεκριμένα γύρω στα τέλη Ιουλίου αλλά έρχεται σήμερα στο φως σύμφωνα με το e-thessalia.gr.

Η καταγγελία
Σύμφωνα με την καταγγελία ένα βράδυ και ενώ η κοπέλα κοιμόταν, ο 40χρονος πατέρας της Ελληνίδας φίλης της μπήκε στο δωμάτιο πλησιάζοντας στο κρεβάτι της. Η νεαρή ξύπνησε ξαφνικά έχοντας μια περίεργη αίσθηση και είδε με έκπληξη τον άνδρα να έχει βγάλει από το εσώρουχό το μόριό του και να το τρίβει πάνω στα πόδια της. Τρομοκρατήθηκε και άρχισε να φωνάζει, ενώ κατόπιν ενημέρωσε την άλλη Αμερικανίδα για το τι είχε συμβεί.

Πήραν μέσα στη νύχτα τα πράγματά τους και έφυγαν, βρίσκοντας στο μεταξύ φιλοξενία σε άλλο σπίτι. Κατήγγειλαν το φερόμενο ως γεγονός στους Έλληνες και Αμερικανούς υπεύθυνους του προγράμματος. Η ομοεθνής της υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε κάτι, παρά μόνο ότι άκουσε τις φωνές της 17χρονης, η οποία μετέπειτα της περιέγραψε το τι είχε συμβεί.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς οι υπεύθυνοι του προγράμματος και η κοπέλα μετέβησαν στην Αστυνομία μετά από ένα 24ωρο, ενώ πλέον οι 17χρονες έχουν φύγει από τη Μαγνησία.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Κακοκαιρία "Ιανός": Νύχτα αγωνίας σε Αλμυρό Βόλου και Καρδίτσα

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Η επικινδυνότητα ανά περιοχή

Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από επικίνδυνα μέτωπα προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, από σήμερα νωρίς το απόγευμα μέχρι αύριο...

Στις 198 οι “απαγορευμένες” παραλίες στην Ελλάδα για τουριστική αξιοποίηση

Υπεγράφη από τους Υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Κωστή Χατζηδάκη και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την...

Μέσω gov.gr η υποβολή αναφοράς ή καταγγελίας για μέτρα πυροπροστασίας 

Τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω του gov.gr αναφορά ή καταγγελία για μέτρα πυροπροστασίας επιχειρήσεων και εγκαταστάσεων έχουν από σήμερα οι πολίτες, ύστερα από...

Η φωτογραφία της ημέρας

Θρύλος και πάσης Ευρώπης! 19 Απριλίου 2024

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα;

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Φιλίππα, Φιλιππία, Φιλιώ.

Τροχαίο στη Σταδίου: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» ο οδηγός της μοτοσικλέτας που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (19/04) στο...

Μεσσηνία: Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω 57χρονος για γενετήσιες πράξεις

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σχηματίστηκε σε βάρος ενός 57χρονου, ο οποίος κατέβασε το παντελόνι του και προέβη σε γενετήσιες πράξεις μπροστά σε ανήλικες...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Οπαδική βία – Ρέντης: Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το τραυματισμένο πόδι του αστυνομικού

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στα επεισόδια...

Πόσα δευτερόλεπτα μπορείτε να σταθείτε στο ένα πόδι;

Σχεδόν διπλάσιο κίνδυνο θανάτου αντιμετωπίζουν όσοι δεν μπορούν να σταθούν για 10 δευτερόλεπτα στο ένα πόδι, σύμφωνα...

Αλμυρός: Πήγε για κυνήγι και πυροβολήθηκε στο πόδι

Από θαύμα γλύτωσε το πρωί της Τρίτης ένας 44χρονος που πήγε για κυνήγι σε...

Έχασε το πόδι της από καρκίνο και σήμερα χορεύει ξανά: Η ιστορία μιας 15χρονης μπαλαρίνας(βίντεο)

Το συγκλονιστικό μιας αληθινής ιστορίας όπου μια 15χρονη μπαλαρίνα έχασε το πόδι της από...