Μακάβριο θέαμα στην Κάρυστο: Γυναίκα βρέθηκε φαγωμένη από ζώα!

19
Σε 171 συλλήψεις προχώρησε η Άμεση Δράση σε μια ημέρα στην Αττική


Η άτυχη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 20 ημέρες!

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικοί του ΑΤ Καρύστου όταν έφτασαν στο σπίτι 81χρονης, που διέμενε μόνη της στην περιοχή «Λάλα» και είχε να δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον 20 ημέρες.

Οι αστυνομικοί στην αυλή του σπιτιού βρήκαν τα δύο πόδια της γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη ντυμένα με παντελόνι! Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν νεκρά δύο πρόβατα, αλλά και δέκα κοτόπουλα, ενώ στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν υποσιτισμένα άλλα τέσσερα προβατάκια και γύρω γύρω αρκετά αδέσποτα σκυλιά που φέρεται να τα τάιζε επίσης η ηλικιωμένη.

Χωρίς να μπορεί να επιβεβαιωθεί πριν γίνει εξέταση DNA αν τα μέλη ανήκουν στην άτυχη γυναίκα, φέρεται να βρισκόμαστε σε μία ακόμη τραγωδία μοναχικού ατόμου.

Διαβάστε επίσης:  Καιρός: Πού θα βρέξει σήμερα

Πιθανολογείται – μένει να αποδειχτεί και εργαστηριακά ότι πρόκειται για την 81χρονη – ότι η ηλικιωμένη έχασε από κάποια αιτία τη ζωή της, με αποτέλεσμα τα οικόσιτα ζώα να μείνουν χωρίς φροντίδα και να ψοφήσουν, ενώ μόλις τέσσερα από αυτά άντεξαν χωρίς φαγητό για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Οι αστυνομικοί όσο και αν έψαξαν δε βρήκαν το υπόλοιπο σώμα που φαίνεται ότι έγινε βορά των σαρκοβόρων ζώων.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από 41χρονο που σύμφωνα με το ρεπορτάζ νοίκιαζε σε άλλη περιοχή κάποιο χώρο της 81χρονης και δεν την έβρισκε στο τηλέφωνο.

Περισσότερα στοιχεία πάντως στην υπόθεση αναμένεται να δώσουν οι εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ την προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Καρύστου.