Με εντάσεις στην συμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ

13
Με εντάσεις στην σύμπρωτεύουσα για τη ΔΕΘ ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ

Mε την μεταξύ τους ένταση στις… αποσκευές τους, ανεβαίνουν στην συμπρωτεύουσα ΓΣΕΕ και ΠΑΜΕ, όπου το Σάββατο θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήρια με την ευκαιρία της ΔΕΘ.

Η Συνομοσπονδία Εργατών, η οποία μετά τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την προσπάθεια διεξαγωγής του συνεδρίου της, βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο του ΠΑΜΕ, απαντά με επίσης σκληρό υφος στην κριτική των συνδικαλιστών του ΚΚΕ.

Φόβους για νέες εντάσεις, εκφράζουν στελέχη της ΓΣΕΕ κατά την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, στην Θεσσαλονίκη, οι οποίες θα κορυφωθούν με τα συλλαλητήρια του Σαββάτου.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, αμέσως μετά την συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ, χαρακτήρισε τη σημερινή διοίκηση της Συνομοσπονδίας «νόθα και διορισμένη», ενώ έκανε λόγο για «συνδικαλιστική μαφία», που έχει βάλει την υπογραφή της στο «σφαγιασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Διαβάστε επίσης:  Θεσσαλονίκη: Νεκροί σε δασική περιοχή βρέθηκαν δύο άντρες

Η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, σήκωσε το γάντι, κατηγορώντας το ΠΑΜΕ ότι λειτουργεί διασπαστικά και δηλητηριωδώς για το συνδικαλιστικό κίνημα, ενώ έκανε λόγο για «κομματικά στελέχη με μηδενική εργασιακή εμπειρία που φορούν παρανόμως τον μανδύα του εργαζόμενου και βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία από τον πολιτικό φορέα που εκπροσωπούν».