Με SMS παραιτήθηκε ο Παπαδημητρίου – Τι του απάντησε ο Τσίπρας

52

Με μήνυμα κινητού τηλεφώνου υπέβαλε την παραίτησή του ο Δημήτρης Παπαδημητρίου στον πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα, του έστειλε ένα SMS 31 λέξεων και έλαβε μια… φιλοσοφημένη απάντηση από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος» το μήνυμα που έλαβε από τον τέως υπουργό Οικονομίας στο κινητό του ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε:

«Καλησπέρα Αλέξη. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις πως είναι δύσκολη η παραμονή μου στην Κυβέρνηση. Γι’ αυτό σου δίνω την παραίτησή μου. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες να υπηρετήσω τη χώρα».

Η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήρθε αμέσως: «Λυπάμαι πολύ. Ορισμένες φορές η ζωή φέρνει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι τα σχεδιάζουμε. Καταλαβαίνω τη δυσκολία σου και τη σέβομαι. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω για όσα έκανες».

Διαβάστε επίσης:  Πούτιν σε Τσίπρα: «Μας ενώνουν μεγάλες προοπτικές - Ρωσικές εταιρείες θέλουν να βγουν στην ελληνική αγορά

Λίγες ώρες αργότερα το Μαξίμου ανακοίνωνε την απομάκρυνση του κ. Παπαδημητρίου και ουσιαστικά ξεκινούσε την αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.