Με τιμές υποδέχθηκε τον Κουβέλη ο Καμμένος 

122
Με τιμές υποδέχθηκε τον Κουβέλη ο Καμμένος 

Με απόδοση τιμών από αγήματα των Ενόπλων Δυνάμεων και όλο το προβλεπόμενο τυπικό από το πρωτόκολλο έγινε νωρίτερα η τελετή παράδοσης- παραλαβής του Φώτη Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας παρόντος του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής- πλέον- Δημήτρη Βίτσα.

Ο Πάνος Κάμμενος υποδέχθηκε τον Φώτη Κουβέλη και ξεχνώντας όσα έλεγε για «άρχοντα των μαξιλαριών» και «ανεκδιήγητο πάστορα» πριν 4-5 χρόνια, και εν έτει 2018 εκθείασε την πολιτική του προσφορά στη χώρα. «Πρόκειται», είπε ο υπουργός Άμυνας, «για μια «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής του τόπου μας που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους μας την ενότητα του ελληνικού Έθνους και του λαού, ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών».

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, «η πολική του εμπειρία αποτελεί εχέγγυο της εξαιρετικής συνεργασίας που θα έχουμε». «Σε αυτό το υπουργείο, στις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, όλοι εργάζονται για το κάλο της πατρίδας», συνέχισε ο κ. Καμμένος.

Διαβάστε επίσης:  ΝΑΤΟ: Ένταση μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας

Από πλευράς του, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης έκανε λόγο για «ένα αξιόλογο και σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί και επιτελείται στο υπουργείο Άμυνας μέσα σε αντίξοες συνθήκες, και κυρίως εν μέσω οικονομικής αντιξοότητας», ξεχνώντας μάλλον και εκείνος όσα έλεγε για τον Πάνο Καμμένο, που αποκαλούσε «ακροδεξιό» και όπως έλεγε: «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε».

Κατά τα άλλα, ο κ. Κουβέλης διαβεβαίωσε ότι θα είναι άξιος συνεχιστής του έργου που έχει επιτελεστεί από τον κ. Βίτσα, και διαβεβαίωσε επίσης ότι η συνεργασία που έχει επιτευχθεί μεταξύ του κ. Καμμένου και του κ. Βίτσα διεκδικεί να την επιτύχει και ο ίδιος.