Με την πυξίδα της αλήθειας προς τη δικαιοσύνη

Στη Σμύρνη, υπό τις οδηγίες ενός πονηρού πλούσιου Τούρκου, που εκτελεί σαν πειθήνιο όργανο τα σχέδια της μάγισσας μητέρας του, συγκροτείται με τη συμμετοχή και Ελλήνων η αδελφότητα Ανταλέτ

108

Η Σμύρνη τρία χρόνια πριν από την Καταστροφή είναι ο καμβάς πάνω στον οποίο η συγγραφέας Κατερίνα Κονίτσα – Σωπύλη βάζει τις πρώτες πινελιές για να παρουσιάσει στους αναγνώστες μία ιστορία γεμάτη εντάσεις, σκοτεινό παρασκήνιο, μαγεία και ανατροπές.

Εκεί, στη Σμύρνη, υπό τις οδηγίες ενός πονηρού πλούσιου Τούρκου, που εκτελεί σαν πειθήνιο όργανο τα σχέδια της μάγισσας μητέρας του, συγκροτείται με τη συμμετοχή και Ελλήνων η αδελφότητα Ανταλέτ, από όπου και ο τίτλος του μυθιστορήματος, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως.

Πρωταγωνίστρια του μυθιστορήματος “Ανταλέτ – Η πυξίδα της αλήθειας”, μία έφηβη Ελληνίδα, η Ισμήνη. Ξαφνικά και απρόσμενα, η ζωή της χαρισματικής αυτής κοπέλας αλλάζει σημαντικά. Η Ισμήνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη ζεστασιά του σπιτιού της στη Σμύρνη λίγο πριν από την Καταστροφή και να βρεθεί στην Αθήνα αποξενωμένη μέσα στην ίδια της την οικογένεια, μπερδεμένη και γεμάτη φόβο. Η νέα της ζωή κρύβει μεν υποσχέσεις αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτη εφιάλτες, καθώς η Ισμήνη θα βρεθεί μπροστά σε ένα μυστικό που ταξιδεύει στους αιώνες και που συντηρείται με ψέματα.

Διαβάστε επίσης:  Συγκλονιστική επιστολή του Ουμπέρτο Έκο στον εγγονό του…

Θα βοηθήσουν την Ισμήνη να νικήσει τους δαίμονες ο Ομέρ, ο παιδικός της φίλος από τα χρόνια της Σμύρνης, και ένα μενταγιόν που έχει κληρονομήσει από τη γιαγιά της;

Μπορεί αυτό το μενταγιόν να νικήσει το Κακό;

Θα σπάσουν οι δεσμοί που ενώνουν τα μέλη της Αδελφότητας Ανταλέτ και θα αποκαλυφθεί ο ρόλος του σατανικού αφέντη Εμίρ;

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

 

ΤΙΤΛΟΣ: ΑΝΤΑΛΕΤ

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: Η πυξίδα της αλήθειας

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Κατερίνα Κονίτσα – Σωπύλη

ISBN: 978-618-5095-58-1

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 14*21

ΣΕΛΙΔΕΣ: 210

ΤΙΜΗ 12 ευρώ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ