Με την σύντροφό του στη Σκιάθο ο Γιώργος Παπανδρέου (φώτο)

30
Με την σύντροφό του στη Σκιάθο ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο ήλιος έχει μόλις δύσει και ο Γιώργος Παπανδρέου, κρατώντας από το χέρι την σύντροφό του, περνούν τον δρόμο του λιμανιού και κατευθύνονται στην οδό Παπαδιαμάντη, για να χαζέψουν και να κάνουν βόλτα στον δρόμο με τα μαγαζιά, πριν επιλέξουν κάποιο ταβερνάκι για να περάσουν το βράδυ τους.

Σχεδόν αγνώριστος έχει γίνει ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του pagenews.

Οι θαμώνες των μαγαζιών αν και έχουν συνηθίσει την παρουσία του ζεύγους στο νησί, αφού ο έρωτάς τους μετρά πλέον πέντε χρόνια και συνηθίζουν κάθε χρόνο να περνούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκεί, δεν άφησαν ασχολίαστη την εμφάνιση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Παπανδρέου.

Διαβάστε επίσης:  Άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» για τον ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστικοί διάλογοι, εσωκομματικά «καρφιά» και δημοσκοπική κατάρρευση

Οι…«πειραματισμοί» φαίνονται ότι αρέσουν στον Γιώργο Παπανδρέου, αφού από το χαρακτηριστικό μουστάκι, πέρασε στο εντελώς ξυρισμένο πρόσωπο, για να το διαδεχθεί τώρα το διακριτικό μουσάκι. Τα χαρακτηριστικά που έχει διατηρήσει ίδια βέβαια, είναι το γυμνασμένο του σώμα αλλά και το προσωπικό του σακίδιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων που είδαν το αγαπημένο ζευγάρι στην βόλτα τους, παρατήρησαν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Με την σύντροφό του στη Σκιάθο ο Γιώργος Παπανδρέου