Μέτρα για το χρέος και μείωση των πλεονασμάτων μετά το 2018

23
Κούβα, Αλέξης,

Μέτρα για το χρέος και μείωση των πλεονασμάτων μετά το 2018 είπε ο Αλέξης Τσίπρας ότι είναι οι στόχοι της Κυβέρνησης ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση Γεωργίου υπογράμμισε ότι δεν κινούμαστε υπόγεια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Realnews αναφέρθηκε στη μείωση των πλεονασμάτων μετά το 2018 αλλά και τη ρύθμιση του χρέους τα οποάι είναι οι βασικοί στόχοι της Κυβέρνησης. Εξήγησε μάλιστα ότι οι γερμανικές αποζημιώσεις είναι θέμα τιμής για την χώρα και υπογράμμισε πως «δεν κινούμαστε υπόγεια» για την υπόθεση Γεωργίου.

Επίθεση εξαπέλυσε ενάντια στην αξιωματική αντιπολίτευση ο Πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι το κόμμα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Έχουν εγκλωβιστεί και τώρα είναι αναγκασμένοι να γίνονται γραφικοί ζητώντας εκλογές μέχρι το 2019».

Διαβάστε επίσης:  Στάσης αναμονής από το Μαξίμου για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς -Δεύτερες σκέψεις για τηλεφώνημα σε Ερντογάν

Υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ
Για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ πήρε θέση ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας και την απαίτηση των δανειστών να πάρει θέση η κυβέρνηση και να αποδεχτεί τα στοιχεία για το έλλειμμα.

Η υπόθεση Γεωργίου βρίσκεται στη Δικαιοσύνη. Εμείς δεν κινούμαστε υπόγεια. Κάνουμε πολιτική ανοιχτά και δημόσια, χωρίς να φοβόμαστε ούτε τις συγκλίσεις, ούτε τις αντιπαραθέσεις

Γερμανικές αποζημιώσεις
Ότι είναι «θέμα τιμής για τη χώρα. Η Ελλάδα δεν παραιτείται σε καμιά περίπτωση από τη διεκδίκηση των επανορθώσεων» σχολίασε ο Έλληνας πρωθυπουργός ερωτώμενος για τις Γερμανικές αποζημιώσεις.