Μητσοτάκης: Κατά συρροή ψεύτης ο Αλέξης Τσίπρας

107
Μητσοτάκης: Έχετε ήδη υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας για την επόμενη πενταετία

“Ταφόπλακα σε κάθε αναπτυξιακή προοπτική και αχταρμά μέτρων” χαρακτήρισε το ασφαλιστικό νομοσχέδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξαπολύοντας προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό τον χαρακτήρισε “κατά συρροή ψεύτη και οπορτουνιστή που κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην καρέκλα”.

“Σας είχα προειδοποιήσει πως θα είστε ο πιο νέος στην ηλικία τέως πρωθυπουργός, τώρα σας λέω πως θα είστε και ο πιο απαξιωμένος και ταυτισμένος με το ψέμα και την πολιτική εξαπάτηση τέως πρωθυπουργός ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και χαρακτήρισε το δήθεν σχίσιμο των μνημονίων ως “την πιο χυδαία εξαπάτηση των ασθενέστερων στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας”.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι τα επιπλέον μέτρα ύψους 3,6 εκ ευρώ που προσπαθούν να μας επιβάλλουν αποτελεί “ρήτρα της προσωπικής αναξιοπιστίας του κ Τσίπρα”

Διαβάστε επίσης:  Βουλή: Στην τακτική Δικαιοσύνη επιστρέφει ο φάκελος της Novartis

“Ο συνολικός λογαριασμός από το τρίτο και τέταρτο μνημόνιο της πιο επικίνδυνης και ανίκανης κυβέρνησης που έχει γνωρίζει ο τόπος από την μεταπολίτευση και μετά θα ξεπεράσει τα 12 δις ευρώ”, προέβλεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκτίμησε ότι το κάθε νοικοκυριό στο τέλος του 2016 θα είναι κατά 5.000 ευρώ φτωχότερο σε σχέση με ότι θα συνέβαινε εάν δεν είχε κυβερνήσει ο κ. Τσίπρας.

Καταλήγοντας ο Πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως μαζί με τον κ. Τσίπρα καταρρέει και ο μύθος της αριστερής εξουσίας που μετέτρεψε τα όνειρα όσων την πίστεψαν σε εφιάλτη και επεσήμανε πως η μόνη λύση είναι οι εκλογές.