Μήνυση κατά του Πολάκη καταθέτει ο Άδωνις – Δείτε την απάντηση Πολάκη

180
Βουλή, Πολάκης, Γεωργιάδης,

Μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τα όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός υπουργός Υγείας την Παρασκευή στη βουλή.

“Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν” είχε πει χθες ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργή του κ. Γεωργιάδη.

Σήμερα ο κ. Πολάκης επανήλθε, σημειώνοντας πως τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα, γι’ αυτό δεν τα κατέθεσε στη βουλή.

“Κατατίθεται η μήνυση μας κατά του κ.Πολάκη, οπότε αρκεί να ζητήσει την άρση της ασυλίας του και να τα προσκομίσει” έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης:  Πρεμιέρα ελληνοτουρκικού διαλόγου σήμερα, σε τεχνικά – στρατιωτικά ζητήματα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ

Την μήνυση είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Αγορά” που κυκλοφορεί. “Πρέπει να σας πω ότι “ραβασάκια” δεν υπήρξαν ποτέ ούτε από εμένα ούτε από τους οικείους μου και για αυτό τη Δευτέρα θα καταθέσω μήνυση κατά του κ. Πολάκη.  Μην περιμένετε όμως να εκδικαστεί. Είμαι βέβαιος ότι θα κλαίγεται πάλι για να μην αρθεί η ασυλία του, όπως κανουν πάντα οι συκοφάντες” αναφέρει μεταξύ άλλων στην “Αγορά”.

Μήνυση, Γεωργιάδης, Πολάκης,