Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Μήπως πονάτε σε αυτά τα 9 σημεία του σώματός σας; Αν ναι, τότε το πρόβλημα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που νομίζετε!

Ένα από τα πράγματα που η Δυτική ιατρική δυστυχώς αγνοεί ευρέως είναι η σύνδεση ανάμεσα στο σώμα και το μυαλό μας, το πνεύμα και τα συναισθήματα.

Συχνά βιώνουμε συνδέσεις ανάμεσα στη σωματική και συναισθηματική κατάσταση, αλλά οι περισσότεροι απλά δεν δίνουμε σημασία σε αυτά. Δώστε προσοχή σε αυτά τα σημάδια:

1.Πόνος στο κεφάλι

Πόνος στο κεφάλι, όπως πονοκέφαλοι ή ημικρανίες, μπορεί να οφείλονται από έντονο άγχος της ημέρας. Χαλαρώστε και αφήστε το στρες της μέρας να φύγει.

2. Πόνος στον αυχένα

Αν νιώθετε πόνο στον αυχένα, τότε μπορεί να δυσκολεύεστε να συγχωρέσετε άλλους ή τον εαυτό σας. Αν νιώθετε πόνο σε αυτή τη περιοχή, σκεφτείτε όλα όσα αγαπάτε στους άλλους και βρίτε τη δύναμη να τους συγχωρέσετε.

ygia

 

3. Πόνος στους ώμους

Ο πόνος στους ώμους μπορεί να είναι ένδειξη ότι κουβαλάτε ένα μεγάλο συναισθηματικό φορτίο. Επικεντρωθείτε στη λύση του προβλήματος και μοιράστε αυτό το βάρος με άτομα της ζωής σας.

4. Πόνος στη πλάτη

Πόνος στη πλάτη σημαίνει ότι δεν έχετε αρκετή συναισθηματική στήριξη. Μπορεί να νιώθετε ανεπιθύμητοι ή δεν δέχεστε αρκετή αγάπη. Αν είστε εργένηδες, μπορεί να σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να βγείτε μερικά ραντεβού.

5. Πόνος στη μέση

Πόνος στη μέση μπορεί να σημαίνει ότι ανησυχείτε υπερβολικά για οικονομικής φύσης προβλήματα. Μπορεί να είναι ώρα να ζητήσετε αύξηση ή να ζητήσετε κάποιο δάνειο.

6. Πόνος στους αγκώνες

Πόνος στους αγκώνες σημαίνει ότι αντιστέκεστε να αλλάξετε τη ζωή σας. Κάντε συμβιβασμούς και βγείτε από την ασφάλεια της ζωής σας.

7. Πόνος στα χέρια

Πόνος στα χέρια σημαίνει ότι δεν έχετε την κατάλληλη αποδοχή από τους άλλους. Κάντε νέους φίλους, βγείτε για φαγητό με ένα συνάδερφο και γενικά δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά.

ygia

 

8. Πόνος στους γοφούς

Πόνος στους γοφούς σημαίνει ότι φοβάστε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Ίσως είστε πολύ προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις.

9. Πόνος στα γόνατα

Πόνος στα γόνατα μπορεί να είναι ένδειξη ότι ο εγωισμός σας είναι πολύ μεγάλος και σκέφτεστε ότι είστε ανώτεροι από τους άλλους. Γίνετε πιο ταπεινοί. Περάστε λίγο χρόνο κάνοντας εθελοντισμό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Το Νο1 χόμπι που κρατά τον εγκέφαλό σου «νέο»

Έρευνες βρήκαν ποιο είναι το Νο1 χόμπι που ενώ εσύ μεγαλώνεις μπορεί και διατηρεί τον εγκέφαλό σου «νέο». Κι’ όμως μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο International...
Η πανδημία μείωσε τις γεννήσεις

Μελέτη: Η εγκυμοσύνη μπορεί να αυξήσει τη βιολογική ηλικία της γυναίκας κατά 2 χρόνια

Η εγκυμοσύνη είναι μια αρκετά στρεσογόνος διαδικασία για το σώμα και τον ψυχισμό της γυναίκας. Το γυναικείο σώμα υφίσταται σημαντικές μεταμορφώσεις για να υποστηρίξει το έμβρυο που αναπτύσσεται. Ωστόσο, μια...

5 συνήθειες που αποβάλουν το μαγνήσιο από τον οργανισμό μας

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στο μαγνήσιο και το πόσα οφέλη παρέχει στον οργανισμό μας. Συμμετέχει ενεργά σε περισσότερες από 300 χημικές αντιδράσεις, ρυθμίζοντας επιμελώς...

Βρήκαν τον “διακόπτη” που σταματάει τα αυτοάνοσα νοσήματα

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι καλό στο να διακρίνει μεταξύ της χημείας του σώματός μας και της χημείας ενός παθογόνου “εισβολέα”. Όταν, όμως, δυσλειτουργεί μπορεί...

Αυτά είναι τα τρία ποτά που προκαλούν πρόωρη γήρανση

Η υγεία της επιδερμίδας μας δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο την περιποιούμαστε, αλλά και από όσα καταναλώνουμε. Σύμφωνα με τους επιστήμονες υπάρχουν τρία...

Έρχεται το τέλος του AIDS

Μία πολλά υποσχόμενη υπό ανάπτυξη θεραπεία δίνει ελπίδες για την εξάλειψη του AIDS καθώς οι επιστήμονες λένε ότι έχουν καταφέρει να εκριζώσουν επιτυχώς τον...
Οι πρώτες "καμπάνες" σε οίκους ευγηρίας

Ποιο είναι το σύμπτωμα που αποτελεί πρώιμο δείκτη άνοιας

Ένας Βρετανός γιατρός αποκάλυψε ένα νέο σύμπτωμα άνοιας που αποτελεί πρώιμο δείκτη άνοιας, μιας πάθησης που προσβάλλει περισσότερους από 55 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Τα προφανή συμπτώματα της...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Αγία Συγκλητική για τις αρρώστιες του σώματος

Έλεγε η Αγία Συγκλητική: «Είναι πολλές οι παγίδες του διαβόλου. Δεν μπόρεσε να κλονίσει...

Πώς να χακάρετε το ρολόι του σώματος για να ζήσετε περισσότερο

Ερευνητές στις ΗΠΑ ανακάλυψαν ότι η επιβράδυνση της γήρανσης και η ενίσχυση της σωματικής και...

H ιδανική στάση του σώματος για να δράσει πιο γρήγορα το χάπι

Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πάρετε ένα χάπι, προτιμήστε να είστε ξαπλωμένοι...

Ο αγιασμός του ανθρωπίνου σώματος

Πίστη: Ο άνθρωπος είναι ο ναός του Θεού του ζώντος. Πρόκειται για μία αποστολική...