Μητσοτάκης: «Χτυπήστε εμένα, όχι τη γυναίκα μου»

18
Μητσοτάκης: Θάρρος και πίστη δύο αρετές χρήσιμες, καθώς μπαίνουμε στο 2018

Με την υπόθεση των αποκαλύψεων των paradise papers άνοιξε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 4ο προσυνέδριο της ΝΔ για την επιχειρηματικότητα στην Κρήτη.

Απαντώντας στις επιθέσεις της κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά: «Τους καλώ να σηκώσουν τα μάτια και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι τη γυναίκα μου».

Ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποιώντας μια φράση του Κρητικού λογοτέχνη και «συντοπίτη» του Νίκου Καζαντζάκη χαρακτήρισε τις επιθέσεις στη Μαρέβα Μητσοτάκη «διπλή ανανδρία» λέγοντας ότι «ο Καζαντζάκης είχε πει μια σοφή κουβέντα. Το ψέμα είναι ανανδρία. Το να επιτίθεται κανείς με ψέματα και υπονοούμενα σε μια γυναίκα που δεν έχει δώσει δικαιώματα , και προσπαθεί να διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα είναι διπλή ανανδρία.

Διαβάστε επίσης:  Η αποτίμηση της Ν.Δ. για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης

Στην κατεύθυνση αυτή ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον πρωθυπουργό σημείωσε ότι «δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Εκλογές έχουν χάσει πιο ικανοί πρωθυπουργοί από τον κ. Τσίπρα. Ντροπή είναι να προσπαθεί να διασωθεί κάποιος με λάσπη και χυδαιότητες χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».