Μητσοτάκης: Ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή

«Η σημερινή μέρα είναι συμβολική, διότι σε 42 ημέρες από σήμερα η ΝΔ θα πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη με μπροστάρηδες 42 εξαιρετικούς υποψηφίους»

12
ΝΔ για Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Ιστορική η νίκη μας

Σε 42 ημέρες από σήμερα η ΝΔ θα πετύχει την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερα χρόνια και το μήνυμα προς όλους πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Ήρθε η ώρα να κάνουμε μία νέα αρχή.

Αυτό τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσημη παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ.

Όπως τόνισε ο κ. Μητσοτάκης το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών πρέπει να είναι τέτοιο που να μην αφήνει καμία αμφιβολία ότι έρχεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή ενώ απηύθυνε και κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι πρέπει να πολεμήσουμε την αποχή και την απαισιοδοξία και αυτή θα είναι στις ευρωεκλογές”.

«Έχουμε έχουμε έμπειρα μπαρουτοκαπνισμένα στελέχη μαζί μας, με μπροστάρη τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, τον πρόεδρο της καρδιάς».

«Οι επιλογές ήταν δύσκολες, αλλά συγκροτήσαμε ένα ψηφοδέλτιο με κύριο κριτήριο την αξιοκρατία», πρόσθεσε.

«Κάποιοι αγωνίστηκαν λίγο περισσότερο από άλλους», είπε με νόημα απευθυνόμενους στους υποψηφίους.

«H ΝΔ κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη, όταν κληθήκαμε σε δύσκολες συνθήκες να κάνουμε μια εθνική επιλογή και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάναμε εκείνον τον Αύγουστο», υπογράμμισε.

«Το ΕΛΚ θα είναι ο νικητής και εμείς θέλουμε να είμαστε με τους νικητές και όχι με τους ηττημένους», είπε.

Διαβάστε επίσης:  Ηχηρό «χαστούκι» της ΕΕ στον Ερντογάν

«Δεν κάναμε εκπτώσεις. Η επιλογή είναι δικιά σας. Η μεγάλη μάχη είναι για τη φανέλα, για τη ΝΔ, για΄τι εκείνο το βράδυ των ευρωκελογών, το μήνυμα πρέπει να είναι ξεκάθαρο», υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν θα αφιερώσουμε πολλή ενέργεια για να μιλήσουμε για τους πολιτικούς αντιπάλους. Η κοινωνία έχει βγάλει τα συμπεράσματά της. Θα τελειώνουμε με τους κουκουλοφόρους και τους Ρουβίκωνες», πρόσθεσε.

«Την επόμενη μέρα η Ελλάδα πρέπει να είναι για την Ευρώπη ένας ισότιμος εταίρος. Το βράδυ της 16ης Μαΐου, θα έχουμε στείλει ένα μεγάλο μήνυμα. Δεν ξέρω αν οι αντίπαλοι θα κατέβουν στο δεύτερο ημίχρονο, θα κατέβουν μάλλον γιατί πρέπει, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου πρέπει να είναι σαφές», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Αξίζουμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και θα το αποδείξουμε στην κάλπη της 26ης Μαΐου. Θα νικήσουμε όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις αλλά τέσσερις φορές», έκλεισε την ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην αίθουσα του Νέου Κόσμου στις 6:30 μμ συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το «παρών» έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος.