Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ

«Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα..."

43
Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός όταν δεν μπορεί να κυβερνήσει πολώνει και διχάζει

«Η κοινωνία θέλει να γίνει η Ελλάδα κανονική χώρα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα και πρόσθεσε: «Γι’ αυτό οι πολίτες θέλουν να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για επιτάχυνση του πολιτικού χρόνου «καθώς παρακολουθούμε τον πρωθυπουργό του ψέματος και των φόρων να δημιουργεί νέους μύθους, όπως ότι βγαίνουμε από την κρίση, ότι θα υπάρξει πλεόνασμα και θα μοιραστεί».

«Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα, γιατί οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν φόρους και ασφαλιστικές υποχρεώσεις», τόνισε.

«Ο κ. Τσίπρας είναι εκείνος που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:  Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να εφαρμόσει επιπλέον μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στην Αττική

Έκανε λόγο για στράγγισμα της οικονομίας με νέους φόρους και εξοντωτικές εισφορές, περικοπές στις συντάξεις και εσωτερική στάση πληρωμών.

Όπως επεσήμανε: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαθεί στη μετάφραση, ως επικεφαλής μιας κυβέρνησης με σημαία ευκαιρίας που τρέμει μόνο μη χάσει την εξουσία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here