Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
1.7 C
Athens

Μόνο με αυτούς θα βρείτε τον απόλυτο έρωτα: Τα 2 ιδανικά ταίρια για κάθε ζώδιο

Εκτός από τις βασικές αρμονικές σχέσεις μεταξύ ζωδίων του ίδιου στοιχείου, έχουμε και τις σχέσεις μεταξύ συγγενικών στοιχείων, όπως εκείνων του αέρα με της φωτιάς και του νερού με της γης.

Εκείνων, δηλαδή, που σχηματίζουν εξαγωνικές σχέσεις στην ηλιακή συναστρία τους. Τα άτομα αυτά έχουν αρκετά κοινά σημεία και το ένα μπορεί να συμπληρώνει το άλλο.

Οι συνδυασμοί ζωδίων που ταιριάζουν απόλυτα σύμφωνα με την Αστρολογία

ΚΡΙΟΣ

Κριός με Δίδυμο: Σίγουρα, εσείς οι δύο ξέρετε να διασκεδάζετε και να περνάτε καλά, όταν είστε μαζί. Η πλήξη και η ανία είναι άγνωστες λέξεις για τη σχέση σας. Σας αρέσει να δοκιμάζετε νέες συγκινήσεις και να βιώνετε νέες εμπειρίες. Ο ενθουσιασμός του Διδύμου για τη ζωή σας δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα και αυτοπεποίθηση.

Κριός με Υδροχόο: Με τον Υδροχόο, έχετε αρκετά κοινά γνωρίσματα. Διαθέτει κι εκείνος, όπως κι εσείς, μια θετική αντιμετώπιση στη ζωή, νοιάζεστε και οι δύο για τους άλλους και έχετε την έμφυτη τάση να τους βοηθάτε. Μαζί μπορείτε να κάνετε και να τολμήσετε πολλά και πρωτότυπα πράγματα. Η ερωτική σας σχέση είναι το δυνατό σας σημείο.

έρωτας σχέσεις ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος με Καρκίνο: Η γλύκα και η σταθερότητα του Καρκίνου είναι το φυσικό σας ηρεμιστικό. Μαζί του νιώθετε ασφάλεια και μέσα στα νερά σας. Η συμβίωση μαζί του είναι αρμονική και σας προσφέρει αυτά που πραγματικά σας ικανοποιούν. Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα και ταυτόχρονα, είναι εκείνος που μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε ώσπου να πάρετε κάποια απόφαση.

Ταύρος με Ιχθύ: Μπορεί για τα δικά σας γούστα, κάποιες φορές, να φαίνεται λίγο υπερβολική η συμπεριφορά του αλλά η συναισθηματική έκφραση και η αγάπη ενός Ιχθύ, καταφέρνουν και ανοίγουν περάσματα μέσα στην ψυχή σας, εκεί που άλλοι θα έσπαγαν τα μούτρα τους. Η υπομονή που κάνουν μαζί σας, σας συγκινεί και σας χαλαρώνει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμος με Λέων: Μαζί είστε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι. Κι ενώ αρέσει και στους δυο σας η πρώτη θέση, καταφέρνετε και δεν ανταγωνίζεστε μεταξύ σας, γιατί το κάνετε με άλλο τρόπο και σε διαφορετικούς τομείς. Ο Λέων σας δίνει τη χαρά και τον ενθουσιασμό που έχετε ανάγκη στη ζωή σας και ταυτόχρονα εσείς, ως πιο πρακτικό πνεύμα, τον βοηθάτε στην καθημερινότητά του.

Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός σας κάνει να γελάτε και να θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο μαζί του. Κάνετε εξαιρετική παρέα οι δυο σας και καταφέρνει να σας βγάζει από τις μελαγχολικές διαθέσεις που κατά καιρούς σας πιάνουν. Σας τονώνει την αυτοπεποίθηση και σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικοί. Ο παιδικός του ενθουσιασμός σας συνεπαίρνει και είναι ίσως στο μόνο άνθρωπο που μπορείτε να του συγχωρήσετε πολλά.

απόλυτοι συνδυασμοί ζωδίων

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνος με Παρθένο: Μπορεί η συναισθηματική σας έκφραση να μην ταυτίζεται και να εκφράζετε τις ανάγκες σας με άλλο τρόπο, αλλά ο Παρθένος μπορεί να σας προσφέρει την υλική ασφάλεια που χρειάζεστε και μια σταθερότητα που την έχετε ανάγκη για να εξελιχθείτε. Ταυτόχρονα, εσείς του προσφέρετε όλα εκείνα που του λείπουν και έχει ανάγκη για να ισορροπήσει στην προσωπική του ζωή.

Καρκίνος με Ταύρο: Έχετε αρκετά κοινά στα υλικά και συναισθηματικά «θέλω» της ζωής σας, σας αρέσει και στους δυο ένα ζεστό και καλαίσθητο σπιτικό, όμορφες στιγμές μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και, ταυτόχρονα, ο Ταύρος καταφέρνει να σας προσφέρει την ορθολογιστική του οπτική, ώστε να σας βγάλει από συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ

Λέων με Ζυγό: Ο Ζυγός καταφέρνει να δημιουργήσει γύρω σας το αρμονικό περιβάλλον που χρειάζεστε για να μπορέσετε να νιώσετε ασφαλείς και απόλυτα αποδεκτοί. Ξέρει να περνά σε δεύτερη θέση όταν χρειάζεται και να σας δίνει τα πρωτεία στην εικόνα που περνάτε προς τα έξω. Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Όπως κάποιες υλικές απολαύσεις, η διασκέδαση, μια καλή παρέα, η αισιοδοξία και η καλή σας πρόθεση στην κρίση σας απέναντι στους άλλους.

Λέων με Δίδυμο: Μπορεί ο αέρας του Διδύμου να φουντώνει την εσωτερική σας φωτιά, με αποτελέσματα άλλοτε θετικά και άλλοτε λιγότερο επιθυμητά αλλά με τον τρόπο του, καταφέρνει να σας ηρεμεί και τελικά να σας παρασύρει στο κυνήγι καινούριων εμπειριών και αναζητήσεων. Θαυμάζετε το πνεύμα του και την αυτοπεποίθησή του.

ταίρια ζώδια

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένος με Σκορπιό: Με έναν Σκορπιό στο πλάι σας, είστε ικανοί να εξερευνήσετε καινούρια εσωτερικά μονοπάτια και να καταφέρει να ακυρώσει κάποια από τα στεγανά που έχετε θέσει και σας εμποδίζουν να απολαύσετε τη ζωή. Μπορεί κάποιες φορές αυτό να σας ζορίζει αλλά από την άλλη, η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας αποζημιώσει και με το παραπάνω!

Παρθένος Με Καρκίνο: Ίσως ο Καρκίνος να είναι το μόνο άτομο που μπορεί να κατανοήσει κάποιες από τις ψυχαναγκαστικές σας συνήθειες και να δείξει την κατάλληλη υπομονή, ώστε να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να τον εμπιστευθείτε. Η προσοχή που σας δίνει, σας συγκινεί και εκτιμάτε ιδιαίτερα την αφοσίωσή του σε κάποιες κοινές ηθικές αξίες με τις δικές σας.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγός με Τοξότη: Έχετε πολλά να μάθετε ο ένας από τον άλλον. Ελεύθερα πνεύματα και οι δύο, κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Αυτό που θαυμάζετε στο σύντροφό σας Τοξότη είναι το κομμάτι του εαυτού σας που δεν έχετε αποδεχτεί ακόμη ότι είστε! Μπορείτε να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και παρέες που τονώνουν τη σχέση σας. Μπορείτε να είστε φίλοι, εραστές, συνεργάτες και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον.

Ζυγός με Λέοντα: Το δοτικό και τρυφερό σας κομμάτι είναι αυτό που θα προσελκύσει κοντά σας το Λιοντάρι. Ξέρετε πως να τον κάνετε να νιώθει μοναδικός αλλά κι εκείνος από την πλευρά του, ξέρει να σας ανταποδίδει στο μέγιστο την αγάπη και το θαυμασμό σας! Ο ενθουσιασμός και η φλόγα του, μπορούν να ζεστάνουν την ψυχή σας και να σας κάνουν να απολαμβάνετε, με περισσότερο αισθησιασμό, τη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιός με Αιγόκερω: Μπορεί σαν χαρακτήρες να φαίνεστε διαμετρικά αντίθετοι με έναν Αιγόκερω, από την άλλη όμως, το ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας είναι αρκετά δυνατό, ώστε να σας καλύψει σε κάποια άλλα σημεία της σχέσης σας που νιώθετε ότι σας αφήνει ακάλυπτους. Αρκεί, βέβαια, να μην αρχίσετε την έντονη κριτική σας και εκδηλώνετε, με κάθε αφορμή, την κτητική σας διάθεση.

Σκορπιός με Παρθένο: Αν και αρκετά ορθολογιστής και… γήινος για σας, ένας συμβατικός Παρθένος καταφέρνει τελικά να σας πείσει και να σας εμπνεύσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε, για τα αισθήματα που τρέφει για σας. Το σεξ μαζί του είναι το δυνατό σας σημείο και, επίσης, σας βοηθά να εκλογικεύετε κάποια πράγματα εκεί που μπλέκεστε με το συναίσθημα και σας φέρνει τελικά σε μια ισορροπία.

ζώδια σχέσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότης με Υδροχόο: Φίλοι, εραστές, σύντροφοι εξερευνητές, σε κάθε απίθανο σκοπό και προορισμό στη ζωή σας. Πραγματικά πολύ ταιριαστοί σύντροφοι. Ο Υδροχόος, σας επιτρέπει να έχετε το δικό σας χώρο ελευθερίας και έκφρασης, κάτι που για σας είναι απόλυτα αναγκαίο. Έχετε πολλά κοινά σημεία και πραγματικά, μπορείτε να περνάτε εξαιρετικά καλά οι δυο σας, χωρίς να πλήξετε ποτέ, κάτι που για σας θα ήταν ό, τι χειρότερο.

Τοξότης με Ζυγό: Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, η καλοπέραση, η αισιόδοξη στάση που έχετε απέναντι στη ζωή, η ελευθερία του πνεύματος και της έκφρασης. Βέβαια, με έναν διαφορετικό τρόπο, ιδωμένα στο Ζυγό αλλά αρκετά συμβατό με το δικό σας. Ο Ζυγός σας επιτρέπει να παραμείνετε οι έφηβοι μέσα στη σχέση και αυτό σας συναρπάζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερως με Ιχθύ: Δεν είναι λίγα τα παντρεμένα ζευγάρια με αυτόν το συνδυασμό! Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο. Παρ’ όλο που σαν χαρακτήρες είναι διαμετρικά αντίθετοι, ο καθένας έχει αυτό που χρειάζεται ο άλλος και στο τέλος… το γλυκό δένει με τον καλύτερο τρόπο! Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία ενός Ιχθύ είναι αυτό που έχετε ανάγκη, για να στρογγυλέψουν κάποιες …γωνίες του χαρακτήρα σας.

Αιγόκερως με Σκορπιό: Ένας Σκορπιός στο πλάι σας, θα σας κάνει να βουτήξετε στα πιο απίθανα σημεία της ψυχής σας και να ανακαλύψετε σκέψεις και συναισθήματα που δεν είχατε ποτέ φανταστεί. Μπορεί να σας δυσκολεύει που και που με την απαιτητικότητά του αλλά κι εκείνος, δεν είναι λίγα αυτά που σας προσφέρει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόος με Κριό: Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Εκρηκτικός συνδυασμός και το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη. Μαζί νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο, ο ένας τονώνει την αυτοπεποίθηση του άλλου και μαζί ξέρετε ότι δεν θα πλήξετε ποτέ. Ο Κριός καταφέρνει να ζεστάνει τόσο πολύ την ψυχή σας, που στο τέλος αφήνετε όλες τις αναστολές σας στην άκρη και μαθαίνετε να εκφράζεστε με ένα τρόπο τόσο συναισθηματικό, που δεν περιμένατε ποτέ ότι τον διαθέτατε.

Υδροχόος με Τοξότη: Μπορείτε να κάνετε καλή παρέα οι δυο σας και να περνάτε ώρες, συζητώντας και φιλοσοφώντας για πράγματα που αρέσουν και στους δυο σας. Σας αρέσουν τα ταξίδια και οι νέες εμπειρίες. Είστε άτομα κοινωνικά, με την ίδια αίσθηση του χιούμορ και εξωστρεφή. Ακόμη κι αν κάποιες στιγμές σε ορισμένα θέματα και αποφάσεις, εσείς δυσκολεύεστε, ο Τοξότης σας είναι ο καταλύτης για να σας ξεμπλοκάρει!

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύς με Ταύρο: Ένας Ταύρος δίπλα σας, σας προσδίδει την αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας που έχετε ανάγκη στη ζωή σας. Ακόμη κι αν κάποιες φορές σας γειώνει απότομα, στην πραγματικότητα, είναι αυτό που χρειάζεστε για να ισορροπήσετε στη ζωή σας. Από την άλλη, έχετε αρκετά κοινά σημεία σε ό, τι αφορά τις απολαύσεις στη ζωή και αυτό σας απελευθερώνει και σας συναρπάζει.

Ιχθύς με Αιγόκερω: Δεν έτυχε, πέτυχε! Με έναν Αιγόκερω, δίπλα σας, νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και όχι άδικα. Σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σας αρέσει να τον συμβουλεύεστε. Επίσης, ξέρετε ότι ακόμη κι αν αμελήσετε κάποια πρακτικά θέματα, εκείνος θα αναλάβει να αναπληρώσει το κενό που αφήσατε. Αρκεί βέβαια να μην το παρακάνετε…

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

“Διαβολοβδομάδα” Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

Με αρκετά σκαμπανεβάσματα θα κυλήσει η δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για καθένα από τα 12 ζώδια; ΚΡΙΟΣ Οι μέρες που ακολουθούν ευαισθητοποιούν την εργασία και θα...

«Καταιγισμός» για τα ζώδια: Ο έρωτας έρχεται να σαρώσει Διδύμους, Σκορπιούς και…

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και ίσως χρειαστούν ακόμα μερικές ημέρες μέχρι να ηρεμήσει εντελώς η...

Μετά το «Survivor» δείχνει τα… μπούτια της σε πλατό εκπομπής

Δεν πήγε στον Άγιο Δομίνικο, άλλωστε είχε φάει πολύ…λάσπη στον στίβο μάχης για να το ξανακάνει και απολαμβάνει τα ημέρες της στο Action 24. Η...

«Μπουρλότο» Μεγάλες εντάσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη από τους Δίδυμους σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου. Η Αφροδίτη...

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Paco Rabanne

Ο Paco Rabanne, ο ισπανικής καταγωγής σχεδιαστής μόδας γνωστός για τις δημιουργίες του στην δεκαετία του 1960, πέθανε σε ηλικία 88 ετών στο Portsall...

Σάλος! Ξανθιά κουκλάρα χώρισε με παίκτη του ΠΑΟ και πήγε στο Καραϊσκάκη – Φήμες...

Μεγάλο ροζ σκάνδαλο ξέσπασε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η πρώην σύζυγος κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, μετά το διαζύγιο βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου του...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Για σήμερα Παρασκευή φίλε μου Κριέ, το ενδιαφέρον σου θα είναι αποκλειστικά στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, όπου ανοίγονται δρόμοι βελτίωσης...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός Αγαπητέ Κριέ, σήμερα δεν σε ενθουσιάζουν οι περιπέτειες και οι εφήμερες ψυχαγωγίες...

“Διαβολοβδομάδα” Συναγερμός για Ταύρους, Λέοντες και 2 ακόμα ζώδια

Με αρκετά σκαμπανεβάσματα θα κυλήσει η δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου για καθένα από τα...

«Καταιγισμός» για τα ζώδια: Ο έρωτας έρχεται να σαρώσει Διδύμους, Σκορπιούς και…

Βρισκόμαστε στον απόηχο της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο ζώδιο του Λέοντα και...

«Μπουρλότο» Μεγάλες εντάσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη...