Μόνο ο Νικήτας ύψωσε φωνή!

113
Μόνο ο Νικήτας ύψωσε φωνή!

Ο εκβιασμός του ειδικού διαμεσολαβητή για τα Σκόπια Μάθιου Νιμιτς, μέσω της συνέντευξης που έδωσε χθες δεν έτυχε και ιδιαίτερων σχολιασμών.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ίσως είναι ο μοναδικός  που βγήκε και είπε δύο λόγια χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την δήλωση του Μάθιου Νίμιτς.

«Προσωπική μου άποψη –είπε ο Νικήτας-  είναι ότι οι βουλευτές που θα ψηφίσουν υπέρ ή κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα λάβουν την απόφασή τους ως απόρροια της ελεύθερης σκέψεως τους και της στήριξης της γραμμής που έχουν τα κόμματά τους. Υπό αυτή την έννοια είναι απαράδεκτη η δήλωση του κ. Μάθιου Νίμιτς».

Θέλετε να διαπιστώσετε ποιο είναι το εκβιαστικό δίλημμα που θέτει, διαβάστε: «εάν η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τεθεί σε ισχύ, οι συνέπειες της αποτυχίας, θα ήταν βαθιές και πιθανόν και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να επανεξετάσουν πολλά στοιχεία τα οποία είχαν συμφωνηθεί. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν πιθανή μια «ταχεία λύση» σε σχέση με αυτήν τη συμφωνία που έτυχε προσεκτικής διαπραγμάτευσης. Μπορώ να προβλέψω πολλά διαφορετικά σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυνατά, μερικά από αυτά αρκετά επικίνδυνα».

Διαβάστε επίσης:  Τι αποκάλυψαν για τη σχέση τους με τη μαγειρική γνωστοί πολιτικοί

Κατά τ’ άλλα κάναμε μια εθνική διαπραγμάτευση στο θέμα των Σκοπίων.

Που να το πεις και να σε πιστέψουν!