Μόνον ο Καραμανλής το 2008 εφάρμοσε τον Νόμο κι έβαλε λουκέτο στο Μαρινόπουλο! Οι άλλοι γιατί τον κάλυπταν;

95
Καραμανλής, Μαρινόπουλος, λουκέτο,

Η ιστορία του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ είναι παλιά. Ο πατέρας Κωνσταντίνος Μαρινόπουλος, ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ που δοκιμάζεται αυτές τις ημέρες λόγω οικονομικών δυσκολιών, ήταν ένας παραδοσιακός επιχειρηματίας, φίλος του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται μάλιστα ότι ο πατήρ Μαρινόπουλος, που δεν ζει πια, αποτέλεσε μέλος της πρώτης Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, που είναι στη δίνη του κυκλωνα τώρα, δεν είχαν το ίδιο ανέφελες σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο και το 2009 φλερτάρισαν έντονα με τον Γιώργο Παπανδρέου, κατ’ άλλους τον στήριξαν κιόλας.

Θυμάστε όλοι και το τελευταίο πρωτοσέλιδο του Θέμου Αναστασιάδη (αυτός που δίνει τα κουπόνια του Μαρινόπουλου) πριν τις εκλογές του 2009 με τον τίτλο «Ο Γιώργος Παπανδρέου χαρίζει τα χρέη προς τις Τράπεζες»

Διαβάστε επίσης:  Σε τί ακριβώς διαφέρει η ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ;

Η αιτία;

Το λουκέτο που έβαλε σε ένα μεγάλο κατάστημά τους ο τότε υφυπουργός Εμπορίου Γιώργος Βλάχος.

ΟΤΑΝ οι υπηρεσίες του υπουργείου του εντόπισαν σωρεία παραβάσεων της νομοθεσίας, ο Βλάχος (φωτό δεξιά) ενημέρωσε τότε τον Καραμανλή (φωτό αριστερά) και ζήτησε οδηγίες.

«Θα κάνεις ό,τι λέει ο νόμος» του απάντησε τότε ο πρωθυπουργός, πρέπει να ήταν το 2008, και έβαλε λουκέτο στο υποκατάστημα.

ΕΓΙΝΕ χαμός, εις εκ των μετόχων της εταιρίας διαμαρτυρήθηκε με μάλλον έντονο τρόπο στον αείμνηστο διευθυντή του γραφείου Καραμανλή Γιάννη Αγγέλου, αλλά εφόσον δεν υπήρχε συμμόρφωση, η απόφαση δεν άλλαξε: λουκέτο.

Γι’ αυτό έως σήμερα ο Καραμανλής είναι εξαιρετικά… δημοφιλής σε αυτούς τους κύκλους.

με πληροφορίες από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ