Μπακογιάννης για τις ύβρεις κατά του πατέρα του: «Σας έχω γραμμένους…»

96
Μπακογιάννης για τις ύβρεις κατά του πατέρα του: «Σας έχω γραμμένους…»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από κάτοικους και επαγγελματίες που μένουν και επιχειρούν στα Εξάρχεια.

Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν στη συμβολή Ακαδημίας και Θεμιστοκλέους και διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και χρόνια στην περιοχή και ζητούν να ενισχυθούν τα μέτρα αστυνόμευσης. Το παρόν στη συγκέντρωση έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν κατά διαστήματα την κυκλοφορία στην Ακαδημίας, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως “τα Εξάρχεια ανήκουν στους κατοίκους τους”. Την πορεία παραλίγο να χαλάσουν άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανές και άρχισαν να βρίζουν τους παρευρισκόμενους.

Τα άτομα αυτά εξαπέλυσαν βαριές ύβρεις μέσω συνθημάτων κατά του Παύλου Μπακογιάννη. Σε κάτι που απάντησε μέσω του facebook ο γιος του Κώστας Μπακογιάννης, που έδωσε το παρών, λέγοντας πως “σας έχω γραμμένους”.

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά πως “Θεμιστοκλέους και Ακαδημίας. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων των Εξαρχείων για το δικαίωμά τους στην ασφάλεια.

Σε εσάς που μας την πέσατε με συνθήματα για τον τάφο του πατέρα μου, σας έχω γραμμένους.

Στους αρμόδιους που δεν μερίμνησαν, για ακόμη μία φορά, για την ασφάλεια των κατοίκων, ντροπή σας. Στους κατοίκους και τους καταστηματάρχες που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν, μπράβο για τη γενναιότητά σας. Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε ΜΑΖΙ”.

Διαβάστε επίσης:  Κορονοϊός: Έκκληση Μακρόν για ευρωπαϊκή δημοσιονομική αλληλεγγύη

Βουλγαράκης: «Ξεπερνά κάθε προηγούμενο η θλιβερή αντισυγκέντρωση και η άθλιαπροσβολή της μνήμης του Παύλου Μπακογιάννη»

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν απόψε στα Εξάρχεια, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε «αντισυγκέντρωση» κατά της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατοίκων της περιοχής, για την κατάσταση ανοχής στην ανομία που επικρατεί, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η θλιβερή και βίαιη αντισυγκέντρωση και η άθλια προσβολή της μνήμης του Παύλου Μπακογιάννη σήμερα, στην ειρηνική διαμαρτυρία κατοίκων των Εξαρχείων, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.Σε όλους εμάς και τις οικογένειές μας, που έχουμε υποστεί τρομοκρατικές επιθέσεις, η οργή και η αγανάκτηση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Καλώ όλους τους υποψηφίους Δημάρχους να καταδικάσουν την επίθεση και να συντονίσουμε τη δράση μας για να πάψουν τα Εξάρχεια να είναι μια μαύρη κηλίδα στην πόλη μας».

Στη συγκέντρωση έδωσε το παρών και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος, μέσω twitter, ανέφερε: «Η συγκέντρωση των κατοίκων στα Εξάρχεια μπορεί να είναι η αρχή μιας νέας εποχής. Αρκεί κόμματα-κράτος-δήμος να αφήσουν τα προσχήματα και την πολυλογία και να συμφωνήσουν ότι οι συμμορίες κάθε είδους δεν θα έχουν καταφύγιο στην πλατεία. Είναι δύσκολο μόνο αν δεν θέλουμε».