Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.6 C
Athens

Μπιμπίλας για Κωνσταντινίδου: Αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε έτσι

Τις δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τα όσα είπε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, που προκάλεσαν σάλο, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha “Καλύτερα δε γίνεται”, σχολίασε πως ήταν άστοχο αυτό που είπε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη γιατί με πήραν πολλοί άνθρωποι τηλέφωνο, δεν το ήξερα. Διαχειριζόμαστε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σ’ αυτά που λένε.

Επειδή δεν θέλω μεταξύ μας οι ηθοποιοί να φαγωθούμε εξαιτίας αυτού του πράγματος, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν, γιατί εκτίθενται ανεπανόρθωτα μερικές φορές.

Μπορεί και εγώ να έχω εκτεθεί γι’ αυτά που έχω πει γιατί κάποιοι κατηγορούμενοι ήταν πολύ φίλοι μου, άρα βρίσκομαι σε δύσκολο και λεπτό σημείο και πρέπει να σκέφτομαι καλά τι λέω πριν το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Επειδή μιλάτε για την Ελισάβετ, πιστεύω ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και η ίδια στον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Έτσι νομίζω απ’ όσο ξέρω την Ελισάβετ από πολύ νέα. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, πριν 17 χρόνια,

Τι είχε πει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Υπενθυμίζεται πως η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου, χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «σπουδαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη».

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», είπε διαχωρίζοντας την ιδιότητα του καλλιτέχνη και του ανθρώπου.

«Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω» παραδέχτηκε η ίδια ενώ υποστήριξε πως οι άνθρωποι «δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε».

Παράλληλα, η αγαπημένη ηθοποιός συνέχισε αναφερόμενη στον προφυλακισμένο Πέτρο Φιλιππίδη λέγοντας: «Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι θέλουμε άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;», αναρωτήθηκε.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας;». Η ίδια σημείωσε όπως αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην συνέχεια η κυρία Κωνσταντινίδου εξέφρασε την αντίθεσή της σε σχέση με την άτυπη απόφαση να αποσυρθούν από την τηλεόραση τηλεοπτικές δουλειές του Πέτρου Φιλιππίδη, αντιπαραθέτοντας την περίπτωση του Κέβιν Σπέισι και του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στο Χόλιγουντ.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 18-4-2024

Ο Τύπος της Πέμπτης 18/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 18-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: " "Αντιπυραυλικός θόλος" στα σχέδια του Δένδια!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΜΑΧΑΙΡΙΑ στα εθνικά συμφέροντα" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ "Ζωντανό" το 11μηνο" ΕΣΤΙΑ: "Κοσσυφοπέδιο:...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 15-4-2023

Ο Τύπος της Δευτέρας 15/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 15-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ρίγος Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ!" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΡΟΜΟΥ" ΕΣΤΙΑ: "Πρώτη φορά Έλλην Υπουργός Εξωτερικών προλέγει...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023

Ο Τύπος της Κυριακής 14/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 14-4-2023 ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Μπλόκο και καβγάδες για τις άδειες οικοδομής ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Πώς τα 50 ευρώ έγιναν 37 Real...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024

Ο Τύπος του Σαββάτου 13/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 13-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Προσλήψεις στην Υγεία για κάποιους που χρειάζονται ένσημα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Οι τιμές ακινήτων ανά περιοχή ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μειώσεις ΕΝΦΙΑ με...

Ήθελε να γίνει το ελληνικό Fame: Η σειρά που σήμερα θυμούνται ελάχιστοι είχε κολλητικό...

Τη χρονιά που ξεκινούσε το Friends στις ΗΠΑ, η Ελλάδα είχε τη δική της πρόταση νεανικής σειράς. Ήταν 30 χρόνια πριν, στο μακρινό 1994 όταν...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024

Ο Τύπος της Παρασκευής 12/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 12-4-2024 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Επίδειξη πλούτου απο Κασσελάκη και όνειρα τρελά!" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕ" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Τα 8 SOS στον νέο...
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 11-4-2023

Ο Τύπος της Πέμπτης 11/4

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τις 11-4-2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Παροχές σε είδος για 303.000 φτωχά νοικοκυριά" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "ΠΟΥ ΠΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΟ;|" ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αυξήσεις συντάξεων και μειώσεις φόρων" ΕΣΤΙΑ: "Επικύψεις...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ορίστηκε το εφετείο για τις υποθέσεις του ηθοποιού

Στο εφετείο για δύο υποθέσεις θα καθίσει στις 3 Ιουνίου ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πριν...

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Μετά την καταδίκη του σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών, χωρίς να του αναγνωριστεί...

Δίκη Φιλιππίδη: Ομόφωνα αθώος για τον βιασμό – Ομόφωνα  ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού

Αθώος ομόφωνα για τον βιασμό σε βάρος συναδέλφου του το 2008 κρίθηκε πριν λίγο από...

Δίκη Φιλιππίδη: Στις 19 Ιανουαρίου η συνέχεια

Με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής θα συνεχιστεί στις 19 Ιανουαρίου η δίκη...