Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
11.9 C
Athens

«Μπουρλότο» Μεγάλες εντάσεις για Διδύμους, Παρθένους και άλλα 2 ζώδια

Στις 05/02/2023 η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων θα κοντραριστεί με τον Άρη από τους Δίδυμους σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου.

Η Αφροδίτη και ο Άρης έρχονται σε σύγκρουση, διότι βρίσκονται σε δύο ζώδια που λειτουργούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Κριός

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο η μέρα είναι γεμάτη ξαφνικούς αιφνιδιασμούς και ανατροπές ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και τα οικονομικά σου! Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια με φίλους αλλά και οι σπατάλες από πλευράς σου! Η μέρα μπορεί να σου φέρει και κάποια απρόσμενη γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις. Το πρωτοποριακό σου πνεύμα σε βοηθά στην εύρεση λύσεων!

Ταύρος

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Σάββατο η μέρα είναι γεμάτη ξαφνικούς αιφνιδιασμούς και ανατροπές ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις κοινωνικές σου επαφές, αλλά και τα οικονομικά σου! Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια με φίλους αλλά και οι σπατάλες από πλευράς σου! Η μέρα μπορεί να σου φέρει και κάποια απρόσμενη γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις. Το πρωτοποριακό σου πνεύμα σε βοηθά στην εύρεση λύσεων!

Δίδυμος

Σήμερα είναι η ημέρα φίλε Δίδυμε, όπου θα καταφέρεις να διεκδικήσεις και να εκπληρώσεις τους στόχους και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Η δράση, αλλά και η αντίδραση σου, σε καταστάσεις και γεγονότα, χαρακτηρίζονται από σβελτάδα και αποτελεσματικότητα! Οι επικοινωνίες σου είναι γρήγορες, ευφυείς και αξιοθαύμαστες! Το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό και η νευρικότητα στην οδήγηση! Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, επιθυμείς να κάνεις μία διαφυγή από την πόλη κάνοντας ένα σύντομο ταξίδι, ενώ η βαθύτερη ανάγκη σου είναι να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 4 Φεβρουαρίου

Καρκίνος

Σήμερα αγαπητέ μου Καρκίνε, μπορείς πιο εύκολα να βρεις λύσεις για τα προβλήματα ή τα θέματα που σε απασχολούν, όμως δώσε τον απαραίτητο χρόνο στις καταστάσεις για να στρώσουν και επιστράτευσε υπομονή, χωρίς να βιάζεσαι ή να πιέζεις καταστάσεις! Στις διαπροσωπικές σου επαφές και επικοινωνίες, να είσαι αποφασιστικός, αλλά με μέτρο. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο απόλυτος στις απόψεις σου και επίμονος, απορρίπτοντας την γνώμη των άλλων! Με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού υπάρχουν κάποια ξαφνικά ξεσπάσματα αντίδρασης για συναισθηματικές αλλά και οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος

Λέων

Η Σελήνη σήμερα, είναι στο δικό σου Ζώδιο φίλε μου Λέοντα και στην κυριολεξία, λάμπεις! Πραγματικά, έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, λόγω της αποφασιστικής και άμεσης δράσης σου! Έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αν αποφύγεις έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να γοητεύσεις τους πάντες μέσα από συναναστροφές! Αρκετοί από τους στόχους σου και τις επιδιώξεις σου, μπορούν τώρα να εκπληρωθούν με ευκολία, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες! Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, θα φέρει κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου!

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού τα επίπεδα του στρες είναι ανεβασμένα και η καθημερινότητά σου φαντάζει ένα βαρύ φορτίο! Αλλάζει το πρόγραμμά σου ξαφνικά, σου ματαιώνουν ραντεβού και αυτό σε πάει πίσω και θυμώνεις. Προτίμησε λοιπόν, την σημερινή ημέρα, ώστε να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να προχωρήσεις στην λήψη σημαντικών αποφάσεων, τις οποίες όμως δεν θα πρέπει να τις κοινοποιήσεις σε κανέναν, ώστε να μείνεις κι εσύ ανεπηρέαστος από τις γνώμες των άλλων!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, θα το γλεντήσεις… επικοινωνιακά! Ξεχωρίζεις για την εξυπνάδα σου και την ισχυρή σου γοητεία, ιδίως στον τρόπο που επικοινωνείς, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Πολλές οι αλλαγές που θα βιώσεις σήμερα και ίσως αρχικά σε αποσυντονίσουν! Με την βοήθεια των φίλων σου όμως, καταφέρνεις και εκπληρώνεις, ένα μεγάλο στόχο ή όνειρο και προσαρμόζεσαι στην εκάστοτε κατάσταση! Εσύ απλά να είσαι σε ετοιμότητα! Το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σε παρασύρει σε επιπολαιότητες τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά σου!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικές κόντρες με τα δικά σου πρόσωπα! Ανατρέπονται σχέδια ή πράγματα που λέγατε και η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη! Προσπάθησε σήμερα να μην συζητήσεις κάτι σοβαρό ή να μην επιμένεις για απαντήσεις που για την ώρα δεν μπορούν να σου δοθούν! Η μέρα είναι κατάλληλη για ανασυγκρότηση στους στόχους σου.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 4 Φεβρουαρίου

Τοξότης

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού φέρνει κάποιες απρόσμενες αλλαγές στα σχέδια σου και στα προγράμματα που έκανες για το πρώτο Σάββατο του Φεβρουαρίου! Προσπάθησε να μην είσαι βιαστικός και επιπόλαιος τόσο στα λόγια σου όσο και στις μετακινήσεις σου! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, δεν λείπουν και ευχάριστα τονωτικά μηνύματα που στην πορεία της ημέρας σε προτρέπουν να ξεφύγεις από τα προβλήματα και τις ανησυχίες.

Αιγόκερως

Για σήμερα Σάββατο αγαπητέ Αιγόκερε, το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού σε παρασύρει σε επιπολαιότητες στα οικονομικά αλλά και στα αισθηματικά σου! Προσοχή σε κάθε μορφή σπατάλης, ενώ καλό είναι να μην βιάζεσαι να προχωρήσεις σε μία σχέση που δεν έχει ακόμα δοκιμαστεί! Επιπλέον με την Σελήνη από το Λέοντα πραγματοποιούνται μέσα από κάποια επαφή, λόγω της αποτελεσματικής σου πειθούς και της διορατικότητας σου!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα είναι εκρηκτική και ανατρεπτική για το ζώδιο σου αφού ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και εσύ δεν μπορείς με τίποτα να συγκρατήσεις τις επαναστατικές σου διαθέσεις! Αντιδράς σε ότι σε καταπιέζει και τα βάζεις και με τους δικούς σου ανθρώπους, είτε γιατί δεν μπορούν να σε καταλάβουν είτε γιατί σε πνίγουν με την συμπεριφορά τους! Προσπάθησε να περιορίσεις αυτές τις άστατες αλλά και … «εφηβικές» συμπεριφορές προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες! Πολλά που θα αποφασίσεις σήμερα να κάνεις, θα τα αλλάξεις μετά από λίγες μέρες.

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, για σήμερα Σάββατο με το τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού θα χρειαστεί να αξιοποιήσεις τις άμεσες αναλαμπές ιδεών που θα έχεις γιατί αυτό θα αποτελέσει τον άσσο στο μανίκι σου για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο σου! Ξαφνικά μηνύματα θα σου προκαλέσουν ένταση και θυμό, όμως η ευρηματικότητά σου και η ετυμολογία σου θα σε βοηθήσουν να ξεμπερδέψεις! Οι συνθήκες σήμερα θα σε αναγκάσουν να πεις την δική σου αλήθεια, έστω και αν ξέρεις ότι σε κάποιους δεν θα αρέσει.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή, όχι μόνο της...

Η Μαρία Ολυμπία μετά τα 40 του παππού της ποζάρει με μαγιό με την…

Τη πρώτη της φωτογραφία με μαγιό ανέβασε για φέτος και παρά το πένθος της… η Μαρία Ολυμπία! Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ...

H Nέα Σελήvη στον Κριό φέρνει γούρι! Aλλάζουν «OΛA» σε έρωτα-χρήμα για Κριούς, Λέoντες...

Όπως θα δείτε πιο κάτω- η νέα σελήνη στον Κριό, φέρνει ανάσα αισιοδοξίας σε οικονομικά και ερωτικά! Δίας σε ημιτετράγωνο με Κρόνο. Προσοχή στη διεκπεραίωση...

Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

«Παλούκι» θα έρθει σήμερα , καθώς θα υπάρξουν νευρά, τσακωμοί, αλλά και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια. Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, θα νιώσεις εσωστρεφής και η επιθυμία σου είναι να μείνεις...

Είπε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι: Ο Γιάννης Στάνκογλου σχολίασε το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη και...

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με την Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου. Μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον χαρακτήρα...

Έρχεται η ώρα για να πρωταγωνιστήσουν Κριοί, Ζυγοί και άλλα 2 ζώδια

Σπουδαίες εξελίξεις για ορισμένα ζώδια , τονίζοντας πως είναι η μεγάλη τους ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ως κάτοικοι αυτού του πλανήτη, οι...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,244ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα πάνω κάτω έρχονται για Ταύρους και άλλα 3 ζώδια

«Ριζικές αλλαγές» θα υπάρξουν σήμερα καθώς θα έρθουν τα πάνω κάτω για Ταύρους και...

H Nέα Σελήvη στον Κριό φέρνει γούρι! Aλλάζουν «OΛA» σε έρωτα-χρήμα για Κριούς, Λέoντες κι άλλα 3 ζώδια

Όπως θα δείτε πιο κάτω- η νέα σελήνη στον Κριό, φέρνει ανάσα αισιοδοξίας σε...

Νεύρα, τσακωμοί και εντάσεις για Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

«Παλούκι» θα έρθει σήμερα , καθώς θα υπάρξουν νευρά, τσακωμοί, αλλά και εντάσεις για...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 20 Μαρτίου;

Κριός Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ,...