«Μύρισε» Εκλογές: Ονόματα νέων υποψηφίων βουλευτών δημοσιοποιεί η ΝΔ

27
Μητσοτάκης: Κάποιοι αγωνίστηκαν για να παραμείνει η Μακεδονία ελληνική

Πολλές και σημαντικές ειδήσεις βγήκαν από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πρώτο Θέμα, μεταξύ των οποίων και εκείνη που έχει να κάνει με τους νέους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ στα ψηφοδέλτια όλης της χώρας, οι οποίοι θα επιχειρήσουν για πρώτη φορά να εισέλθουν στο κοινοβούλιο.

Αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος, στον οποίο ο πρόεδρος της ΝΔ στηρίζει πολλά, όσον αφορά την ανανέωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία ουσιαστικά αποτελεί αίτημα της ίδιας της κοινωνίας.

Παράλληλα με τη δημοσιοποίηση των ονομάτων, η οποία θα γίνει τμηματικά τις επόμενες ημέρες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθιστά απολύτως ξεκάθαρο ότι η ΝΔ προετοιμάζεται για τις επερχόμενες εκλογές, ανεβάζοντας στροφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πειραιώς, οι ανακοινώσεις των ονομάτων αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Πρόκειται στην ουσία για δεκάδες νέα πρόσωπα από όλη την επικράτεια, τα οποία θα δημοσιοποιηθούν σε ομάδες με συγκεκριμένα κριτήρια, είτε βάση επαγγελματικού κλάδου είτε γεωγραφικής ενότητας και τα περισσότερα από τα οποία θα προέρχονται από το μητρώο πολιτικών στελεχών της ΝΔ, μία πρωτοβουλία και ένα προσωπικό στοίχημα για τον κ. Μητσοτάκη που ξεκίνησε τον Οκτώβριο 2016.

Διαβάστε επίσης:  Οκτώ μήνες φυλάκιση στον Κίμωνα Κουλούρη

Να θυμίσουμε ότι τότε ο πρόεδρος της ΝΔ είχε αναφέρει πως «ενεργοποιούμε καινούργια πρόσωπα, δημιουργούμε μία νέα γενιά στελεχών, δημιουργούμε περισσότερες φωνές της ΝΔ σε όλη την Ελλάδα» προσθέτοντας ότι «θέλουμε να ανοίξουμε το κόμμα σε πρόσωπα που δεν γνωρίζουμε».

Σε αυτό το πλαίσιο των ανακοινώσεων θα ενταχθούν και τα στελέχη που σήμερα δραστηριοποιούνται ως επικεφαλής γραμματειών του κόμματος και τα οποία θα κληθούν να παραιτηθούν από τον κομματικό μηχανισμό για να παλέψουν για τον σταυρό.

Να σημειώσουμε, ότι όσον αφορά τους ήδη βουλευτές της ΝΔ ισχύει πάντα ότι εκτός απροόπτου θα είναι εκ νέου υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του κόμματος.