Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.4 C
Athens

Μυστικά και hacks για να δίνεις τα καλύτερα φιλιά

Είτε είστε νέος σε όλο αυτό το θέμα με τα φιλιά,

είτε είστε στο παιχνίδι εδώ και χρόνια, υπάρχει πάντα κάτι να μάθετε για την τέχνη του φιλιού. Ίσως νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα, αλλά υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά είδη φιλιών και θέσεων φιλιού για να δοκιμάσετε.

Έτσι, για να βεβαιωθείτε ότι φιλάτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα για το πώς να είστε καλές και σε αυτόν τον τομέα.

Μην φιλάτε κανέναν που δεν θέλετε πραγματικά να φιλήσετε

Πριν μπούμε στα πράγματα, υπάρχει ένα σημείο που πρέπει να προσεγγίσουμε. Ο καλύτερος τρόπος να εγγυηθείς ότι θα φιληθείς σαν επαγγελματίας; Φιλήστε κάποιον που θέλετε πραγματικά να φιλήσετε. Εάν κλειδώνετε τα χείλη με κάποιον μόνο και μόνο επειδή νιώθετε ότι «πρέπει» ή επειδή νιώθετε πίεση, τότε απομακρυνθείτε από το πρόσωπο. Δεν χρωστάς σε κανέναν —επαναλαμβάνω, σε κανέναν— ένα φιλί.

Σεβαστείτε τη συναίνεση, πάντα

Ένα εύστοχο “Μπορώ να σε φιλήσω;” είναι μια κίνηση που αξίζει κάθε φορά. Γιατί; Γιατί δείχνει ότι νοιάζεσαι για τα όρια του συντρόφου σου και δεν θέλεις να κάνεις κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμος. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι εσείς και η bae είστε στην ίδια σελίδα πριν ξεκινήσετε ένα παθιασμένο μακιγιάζ.

Κατανοήστε τη σημασία του timing

Όπως λέει ο καθηγητής των Αγγλικών, setting = χρόνος + τόπος. Είναι το κατάλληλο σημείο για ένα πρώτο φιλί στο σπίτι της γιαγιάς σου ή εν μέσω καυγά; Πιθανώς όχι. Περιμένετε μέχρι να νιώσετε τέλεια η στιγμή, μέχρι να νιώσετε τον ηλεκτρισμό να τρίζει ανάμεσά σας για να κάνετε την κίνησή σας. Θα είναι πολύ καλύτερα έτσι.

Διατηρείστε την αναπνοή σας φρέσκια

Μια άλλη σημαντική συμβουλή για το πώς να φιλήσεις έναν άντρα ή ένα κορίτσι είναι τόσο απλή όσο αυτές οι δύο λέξεις: φρέσκια αναπνοή. Δεν θέλετε να είστε από κοντά και προσωπικά στον χώρο του προσώπου κάποιου μόνο για να διαπιστώσετε ότι το στόμα του μυρίζει, ξέρετε, όχι υπέροχα. Αν αναμένετε ένα ταξίδι στο Makeout Town, αποφύγετε φαγητά που προκαλούν δυσωδία, όπως σκόρδο, κρεμμύδια, επεξεργασμένο τυρί (όπως Cheetos) κ.λπ. Είναι βασικοί τρόποι.

Ρωτήστε τον σύντροφό σας τι θέλει

Ακούστε, κανείς δεν έχει χρόνο για μακιγιάζ. Οι καλοί φίλοι προσπερνούν τα καλύτερα σημεία παίρνοντας τον έλεγχο και αναφέροντας τα πράγματα που τους αρέσουν («Λοιπόν, αυτή η κίνηση της γλώσσας που μόλις έκανες—μου αρέσει αυτό») καθώς και παρέχοντας εναλλακτικές λύσεις για πράγματα που δεν τους αρέσουν. Παίξτε εκπομπή και πείτε εκτελώντας την κίνηση στον σύντροφό σας και στη συνέχεια ζητήστε του να σας το κάνει πίσω. Πιστέψτε με, η διδασκαλία μπορεί να είναι πραγματικά διασκεδαστική.

Παρατηρήστε τι κάνει ο σύντροφός σας

Ο τρέχων σύντροφός σας που φιλάει μπορεί να προσπαθεί να σας δείξει τι θέλει, γι’ αυτό δώστε προσοχή στις κινήσεις του. Επιβραδύνετε, σημειώστε τα πράγματα που κάνει η bae και μετά κάντε το απαλά πίσω. Αν απαντήσουν με ενθουσιασμό, θα ξέρετε ότι λάβατε το μήνυμά τους. Να θυμάστε ότι η εκπομπή δεν αφορά μόνο εσάς: έχετε και οι δύο τον έλεγχο.

Κρατήστε τα φιλιά απλά

Το να σκέφτεστε πολύ σκληρά για κάποιο σέξι κόλπο για το οποίο διαβάζετε στο Διαδίκτυο είναι ένας γρήγορος τρόπος να μετατρέψετε μια συνεδρία μακιγιάζ σε κάτι που μοιάζει πολύ με οδοντικό καθαρισμό. Θέλετε να μάθετε πώς να είστε καλός που φιλιέται; Ξεκινήστε από μικρά και αργά και μετά δοκιμάστε τις κινήσεις σας όταν αισθάνεστε φυσικά και αισθάνεστε πιο άνετα. Θα ξέρετε πότε.

Σταματήστε τις πιπιλιές

Λοιπόν, ας αποσύρουμε επίσημα τις πιπιλιές. Να είστε καλές με το λαιμό του αγαπημένου σας! Μικρά φιλιά κατά μήκος του λαιμού ή ακόμα και ένα απαλό τσιμπολόγημα (όχι το πιπίλισμα) μπορεί να είναι μια σημαντική κίνηση για να ανάψουν τα αίματα. Κάντε το αντί αυτού και γλυτώστε και τους δύο από την αμηχανία ενός στίγματος λαιμού.

Σε περίπτωση που καταλήξετε με μια πιπιλιά και σας λείπουν μερικά ζιβάγκο από την γκαρνταρόμπα σας, φροντίστε να ξέρετε πώς να τις καλύψετε σωστά.

Φιλιά παντού

Έχετε κουραστεί από τα ίδια ραμφίσματα στα χείλη; Πηγαίνετε για μερικά ακόμη μοναδικά σημεία που θα εξαγριώσουν τους σημαντικούς άλλους σας. Εδώ είναι μερικά διασκεδαστικά σημεία για να δοκιμάσετε.

  • Ο λαιμός
  • Κάτω από το οστό της γνάθου
  • Μαλακό σημείο πίσω από τον λοβό του αυτιού
  • Η μικρή βουτιά στην κλείδα
  • Η άκρη της μύτης
  • Μέτωπο
  • Ωμος

Κάνοντας ένα διάλειμμα για εξερεύνηση θα δώσει και στους δύο σας ένα δευτερόλεπτο για να αναπνεύσετε και να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μπετόβεν, ενάτη συμφωνία,

Μπετόβεν: Ανάλυση του DNA του έδειξε πως δεν ήταν μουσική ιδιοφυΐα

Ο Μπετόβεν είχε χαμηλή γενετική προδιάθεση όσον αφορά τον συγχρονισμό του ρυθμού, μια ικανότητα που συνδέεται στενά με τη μουσικότητα. Αυτό έδειξε ανάλυση του DNA που πραγματοποίησε μια διεθνής...

Χάσε κιλά απλά με τη σκέψη

Όλα είναι μέσα στο μυαλό λένε. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα και στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με μία έρενα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Stanford. Όπως αποκαλύφθηκε...

Το dirty talking κάνει πάντα το σεξ πολύ καλύτερο

Πώς απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ; Και δεν μιλάμε μόνο για το ποια στάση μπορεί να σου αρέσει περισσότερο, μιλάμε και για τα άλλα τα...

Οι Αμαζόνες μπορεί να υπήρξαν πραγματικά, υποστηρίζει αρχαιολόγος

Στους αρχαιοελληνικούς μύθους, οι Αμαζόνες ήταν τρομερές πολεμίστριες που ζούσαν στα όρια του γνωστού κόσμου. Τα τελευταία χρόνια, οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι...
ΗΠΑ: Πενήντα χρόνια από το πρώτο "μικρό βήμα για τον άνθρωπο" και η συζήτηση για την επιστροφή στη Σελήνη έχει ανάψει1 στη Σελήνη ίσως μόλυνε τη Γη με… σεληνιακά μικρόβια

Οι ΗΠΑ θέλουν να κατασκευάσουν έναν σιδηρόδρομο στη Σελήνη

Μελλοντικά, οι αστροναύτες θα μπορούν να μετακινούνται με τρένο στην επιφάνεια της Σελήνης. Η DARPA, η μυστική ερευνητική υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, έχει αναλάβει...
1839, καταγράφεται, πρώτη φορά, λέξη, ΟΚ,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 Μαρτίου καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 1839 καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ. Λέγεται ότι προέρχεται από την ελληνική φράση «Όλα Καλά» που έγραφαν οι πρόγονοι μετανάστες,...

Η πιο τρομακτική διαδρομή με ποδήλατο κάτω από τη Γη! (βίντεο)

Εσείς θα κάνατε ποδήλατο στα έγκατα της Γης μέσα από τα πιο στενά τούνελ; Υπάρχει μια ποδηλατική διαδρομή που αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τους...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Αύριο η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό – Επικρατέστερο σενάριο τα 830 ευρώ μεικτά

O υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών...

Βενζινοπώλες Αττικής: Γιατί αυξάνεται η τιμή των καυσίμων – Τι να προσέχουν οι οδηγοί

Την άνοδο της τιμής των καυσίμων και την αποδυνάμωση του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα,...

Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό μαγνητικό πεδίο της μαύρης τρύπας στο κέντρο του γαλαξία μας (βίντεο)

Τα φαινόμενα που συμβαίνουν στην περιοχή Τοξότης Α* του κέντρου του γαλαξία μας σε...

28 Μαρτίου 2024: Παγκόσμια ημέρα θεάτρου σκιών

Το ΠΣΘΣ εορτάζει και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου Σκιών, χαιρετίζοντας όπου Γής όλους...