Μυστήριο στα Κρέστενα: Βρέθηκε νεκρός 38χρονος. Ποια η σχέση του με την παπαδιά;

60
Πάτρα: Κλείδωσε το 3χρονο παιδί του και αυτοπυροβολήθηκε στο διπλανό δωμάτιο

Σε έναν 38χρονο άνδρα, ο οποίος είχε απασχολήσει δύο φορές στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη, ανήκει η σορός ,σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Κρέστενα. 

Τη σορό βρήκαν δύο εργάτες γης, σε αγροτική περιοχή, και αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου του άνδρα. Πάντως, οι αρχές φαίνεται να έχουν αποκλείσει, προς το παρόν, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο 38χρονος είχε φυλακιστεί στο παρελθόν για τη δολοφονία του πατέρα του. Την περίοδο που παρέμενε στη φυλακή, η παπαδιά, η οποία έχει καταδικαστεί ως ηθική αυτουργός της δολοφονίας του συζύγου της και ιερέα στα Κρέστενα, είχε συνάψει σχέση μαζί του, και του είχε ζητήσει – σύμφωνα με κατάθεση του – να σκοτώσει εκείνος τον άνδρα της. Εκείνος, τότε, φέρεται να είχε αρνηθεί, γεγονός που είχε ως συνέπεια να διακόψουν τη σχέση τους και η παπαδιά να αναζητήσει κάποιον άλλον, ώστε να υλοποιήσει το δολοφονικό της σχέδιο.

Διαβάστε επίσης:  Οι αιτίες που κάνουν την Πίστη στον Θεό να εξασθενεί και να πεθαίνει…

Μετά την αποφυλάκιση του ο 38χρονος κατοικούσε σε εγκαταλελειμμένη τοποθεσία σε αγροτική περιοχή των Κρεστένων, όπου και βρέθηκε η σορός του.

Πηγή: patrisnews.com