Ν.Δ.: Παρέμβαση-ομιλία του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

36

Παρέμβαση-ομιλία αναμένεται να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής από τη Θεσσαλονίκη και από το “Βελλίδειο” Συνεδριακό Κέντρο κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας της Α’ και της Β’ περιφέρειας της πόλης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πηγές επιμένουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα κάνει την πολιτική του τοποθέτηση και θα ανοίξει τα χαρτιά του μετά από δέκα χρόνια.

Η εκδήλωση αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 26 Ιουνίου, με παρόντες τόσο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και τον πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή και άλλα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος.

Ήδη η εκδήλωση πέρα από τον κομματικό χαρακτήρα έχει λάβει και πολιτικό με τον Κώστα Καραμανλή να αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς από την στιγμή που παρέδωσε την εξουσία στον Γιώργο Παπανδρέου, ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ, να κάνει πολιτικές παρεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης:  Έπεσαν οι υπογραφές για τα Romeo και την αναβάθμιση των Bravo του Πολεμικού Ναυτικού

Σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, ο Κώστας Καραμανλής περιοριζόταν σε δήλωση στήριξης, αποφεύγοντας τις ομιλίες από βήματος.

Μπορεί το ενδεχόμενο της παρέμβασής του να μην έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, ωστόσο οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη και την Πειραιώς αναφέρουν ότι ο κομματικός μηχανισμός είναι ήδη σε εγρήγορση και ήδη παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα.

Πάντως, η παρέμβαση Καραμανλή, από τη Θεσσαλονίκη, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί, θα χρεωθεί ως μια ακόμη μεγάλη προσωπική επιτυχία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη.