ΝΔ: Στο ευρωψηφοδέλτιο ο Μαργαρίτης Σχοινάς

23
Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρώτος Έλληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Στην τελική ευθεία είναι η διαμόρφωση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ στο οποίο επικεφαλής θα είναι ο πρώην πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο οποίο ακούγεται να έχει «κλειδώσει» και η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά.

Για την υποψηφιότητα του τελευταίου πήγες από την Πειραιώς αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου σίγουρο, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι οι υποψηφιότητες του έγκριτου νομικού Γιώργου Γεραπετρίτη αλλά και του  αναπληρωτή διευθυντή του Γραφείου Συμβούλων Ευρωπαϊκής Πολιτικής της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά, γνωστό και ως το δεξί χέρι του Ζ.Κ. Γιούνκερ.

Και οι δύο αυτό υποψήφιοι αποτελούν εξαιρετικές επιλογές, αρκεί να μην αναγκαστούν να συνυπάρξουν με τον  τηλεπαρουσιαστή που θα είναι μια πραγματικά τραγελαφική επιλογή.

Διαβάστε επίσης:  "Eυχαριστώ" Χαφτάρ στον Μητσοτάκη

Αν δε ισχύει η υποψηφιότητα Αυτιά, το ερώτημα είναι, τώρα που διέρρευσε η σχετική είδηση, πως θα χειριστεί την όλη υπόθεση ο ΣΚΑΙ που πρέπει να λάβει υπόψη του το πρόβλημα δεοντολογίας που δημιουργείται και να αντικαταστήσει τον  δημοσιογράφο στην εκπομπή του προκειμένου καθώς δεν γίνεται από τη μια να παρουσιάσεις μια εκπομπή με υψηλή τηλεθέαση και στη συνέχει να περιοδεύεις ανά την Ελλάδα ως υποψήφιος βουλευτής κόμματος.